Τον έχουν…. Διε-Γραμμένο

Τον έχουν…. Διε-Γραμμένο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος παρουσίασε οικονομικό απολογισμό με μείωση του χρέους 3.3 εκατ. ευρώ αλλά η Super League δεν τον… τίμησε

Το ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν τυγχάνει (πλέον) της εμπιστοσύνης της FIFA και της UEFA είναι γνωστό.

Το ότι οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ κλονίστηκαν έπειτα από την επιστροφή Κομίνη στους ορισμούς, επίσης είναι γνωστό. Αποκαταστάθηκαν πάντως (;) μετά την άμεση αντικατάσταση του στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Λεβαδειακό που είχε αρχικά, οριστεί.

Ο «δικός μας άνθρωπος» όμως, έχει ανοίξει και νέο… μέτωπο, με τη Super League.

Η αρχή είχε γίνει στις 25/4 όταν ο Γιώργος Στράτος τον είχε βγάλει στη σέντρα με επιστολή με την οποία τον ρωτούσε ευθέως με ποιο δικαίωμα είχε προτείνει σε FIFA και UEFA σχέδιο αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, χωρίς να το έχει επεξεργαστεί ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ.

Οι κάκιστες σχέσεις των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκαν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την προηγούμενη Παρασκευή.

Εκτός από τον Δημήτρη Αγραφιώτη του Ολυμπιακού που δεν έχει εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΕΠΟ (και καλά κάνει αφού έχει αποδείξει ότι δεν αξίζει γι’ αυτή θέση), υπήρξε και άλλη διαρροή.

Ο Γιώργος Στράτος, πρόεδρος της Super League και εξ’ οφίτσιο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ψήφισε «παρών» στον οικονομικό απολογισμό στον οποίο σημειωτέων τα χρέη της ΕΠΟ είχαν μειωθεί κατά 3.3 εκατ. ευρώ και πλέον είναι 10 εκατομμύρια.

Για την ιστορία, πρόκειται για το χρέος που είχε ξεκινήσει να δημιουργείται από παλιά, επί εποχής Βασίλη Γκαγκάτση, είχε εκτιναχτεί ακόμη και στα 48 εκατ. ευρώ επί ημερών Σοφοκλή Πιλάβιου, η διοίκηση Γκιρτζίκη το είχε ρίξει στα 15 περίπου εκατ. ευρώ και οι «φωστήρες» της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, όταν είχαν αναλάβει, το πρώτο που είχαν κάνει ήταν να χρεώσουν την πρώην διοίκηση της ΕΠΟ ότι το είχε δημιουργήσει αυτή! Άλλη εξυγίανση κι αυτή…

«Παρών» ψήφισε ο λοιπόν, Γιώργος Στράτος ο οποίος πρόσφατα είχε πάει στην ΕΠΟ για να πάρει προσκλήσεις για το φιλικό της Εθνικής αλλά δεν είχε κάνει καν τον κόπο να περάσει από το γραφείο του προέδρου να πει ένα γεια. Για τόσο καλές σχέσεις, μιλάμε… Διε-γραμμένος με άλλα λόγια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Αλήθεια όμως, ο Γιώργος Στράτος είναι ένας από τους εκπροσώπους της Super League στην ΕΠΟ. Δεν πρέπει να δρα ατομικά αλλά να κάνει ότι τον εξουσιοδοτούν τα υπόλοιπα μέλη της Super League. O συνεταιρισμός άραγε τον εξουσιοδότησε να ψηφίσει «παρών» στον οικονομικό απολογισμό ή ενήργησε από μόνος του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ