Εθνική: Προς παραμονή ο Σκίμπε για ακόμη 2 χρόνια!

Εθνική: Προς παραμονή ο Σκίμπε για ακόμη 2 χρόνια!

To10.gr αποκαλύπτει τις συζητήσεις που γίνονται στην ΕΠΟ για το μέλλον του Σκίμπε και τη θέση του Β. Γραμμένου υπέρ της παραμονής του.

Με τον Μίκαελ Σκίμπε στο τιμόνι της φαίνεται ότι θα πορευτεί η Εθνική Ελλάδος για τα επόμενα δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, το πρωί της Δευτέρας υπήρξαν (και συνεχίζονται) συζητήσεις στην ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και εν τέλει επικράτησε η άποψη (του Γραμμένου) για μία δεύτερη ευκαιρία.

Μάλιστα, λέγεται ότι η απόφαση είναι κυρίως του προέδρου της Ομοσπονδίας, οποίος θεωρεί πως ο Σκίμπε πρέπει να έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη συγκεκριμένη ομάδα και στα προκριματικά του Euro 2020. Μία διοργάνωση από την οποία η Εθνική δεν γίνεται να απέχει, τόσο για λόγους πρεστίζ, όσο και για θέματα που άπτονται της οικονομικής ευμάρειας, αλλά και της χορηγικής ισχύος του brand…

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr είχε αναφερθεί εκτενώς στον αφανή «πόλεμο» που λάμβανε χώρα στα ενδότερα της ΕΠΟ, αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Σκίμπε. Και είχαμε σημειώσει ότι πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, όπως και… άλλοι «παράγοντες» δεν επιθυμούσαν να συνεχίσει ο 52χρονος τεχνικός. Την ίδια στιγμή, οι διεθνείς και ορισμένοι πολύ ισχυροί «κύκλοι» εντός της ΕΠΟ είχαν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της επέκτασης του συμβολαίου του.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η μάχη έβγαλε νικητή τον… Σκίμπε. Και κατά πάσα πιθανότητα ίσως και μέσα στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξει και επίσημη επικοινωνία για τη 2ετή ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα συμβόλαιο προσαρμοσμένο στη μνημονιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί με ακόμη πιο σκληρή γραμμή από εδώ και πέρα, αλλά με σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ