Απόλλων : Η νέα… πόρτα του Παράσχου

Απόλλων : Η νέα… πόρτα του Παράσχου

Ο έμπειρος τεχνικός έριξε άκυρο ξανά στην κρούση του Μονεμβασιώτη

Τρέχει και δεν φτάνει αυτές τις μέρες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλων έχει βρει τον μπελά του με τα θέμα του προπονητή. Όποια πόρτα και αν έχει χτυπήσει την έχει βρει κλειστή.

Μάλιστα μετά το στραπάτσο με τον Μάκη Χάβο, όπου είχε ανακοινώσει και την ώρα παρουσίασης του, επιχείρησε να κάνει το κόλπο γκρόσο. Πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Παράσχο και του πρόσφερε εν λευκώ την ομάδα.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος στο φιλικό του περιβάλλον περιγράφει ως μια από τις εφιαλτικότερες εμπειρίες της καριέρας του το πέρασμα από τον Απόλλων, τον ευχαρίστησε για τη δελεαστική του προσφορά αλλά αρνήθηκε ξανά.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να αναζητείται ο τεχνικός στην αγορά του εξωτερικού αφού από την Ελλάδα οι Παράσχος, Πετράκης και Χάβος αρνήθηκαν. Ε, στο εξωτερικό δεν έχει φτάσει ακόμα η φήμη του, οπότε έχει καλές πιθανότητες.

Απλά ο υποψήφιος είναι καλό να μην έχει γνωριμίες στην χώρα μας και μάθει τα κουσούρια του. Προπονητοφάγος από τους λίγους με άποψη και συμμετοχή στον μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ