Ετοιμάζεται ο επόμενος

Ετοιμάζεται ο επόμενος

Ο Μπλάνας σκέφτεται σοβαρά να την… κάνει με τον ίδιο τρόπο. Όπως την έκαναν και άλλοι διαιτητές. Πριν τους φάνε από τους πίνακες.

Τον δρόμο που χάραξε ο Θάνος φαίνεται πως ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλοι διαιτητές της Super League. Της αποχώρησης. Πριν τους φάνε από τους πίνακες. Μου είπαν ένα όνομα. Να το πάρει το ποτάμι; Όχι του Σταυράκου, του Θεοδωράκη. Το άλλο, το κανονικό. Άντε να το πάρει. Ο Μπλάνας σκέφτεται σοβαρά να την… κάνει με τον ίδιο τρόπο.

Πήρε και αυτός το μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τραβάει το παλικάρι. Ανέβηκε στην Λίγδα γιατί είναι γαμπρός του Άρη. Ποιου Άρη; Του Σταθόπουλου, του Δημάρχου Οιχαλίας και πρώην, επί σειρά πολλών ετών, συμβούλου της ΕΠΟ.

Ήταν να φαγωθεί από τα πέρσι. Ο …περίεργος αποφάσισε να του δώσει και άλλη ευκαιρία. Την τελευταία. Αλλά αποδείχθηκε μάπα το καρπούζι. Δεν μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο. Δεν τον βοηθούν και τα σωματικά του προσόντα. Το πακέτο είναι προβληματικό.

Με το ζόρι έφτασε τα οκτώ ματσάκια στο πρωτάθλημα της …εξυγίανσης. Εξαιτίας του πεθερού που και αυτός κατάγεται από τα μέρη του …περίεργου. Ο Περέιρα και ο Μαρίν βλέπουν τον Μπλάνα και δεν πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Λίγδα. Ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ξέρουν τους λόγους.

Ο Μπλάνας είναι στη λίστα των φευγάτων. Το ξέρει, δεν το υποπτεύεται. Καλύτερα να γίνει …Θάνος. Για να λένε μετά ότι έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Μέχρι εδώ έφτασε και πολύ του ήταν.

Μια και ξεκίνησα με τον Θάνο, θα τελειώσω με δαύτον. Άκουσα ότι δεν έγραψε τυχαία στην επιστολή παραίτησης του πως είναι ανοικτός για οποιαδήποτε συνεργασία με την ΚΕΔ. Κάποιοι σκέφτονται να τον βολέψουν στο VAR. Να βοηθήσει στην λειτουργία του συστήματος ως προσφάτως αποχωρήσας διαιτητής.

Ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι στον Βαρέλα στο Αγρίνιο δεν αξίζει μία θέση στο τιμ του Κουκουλάκη; Πλάκα με κάνεις; Για την πουτ@ν@ την εξυγίανση δουλεύουν στον Βορρά. Είναι φαίνεται …Γραμμένο στην μοίρα του Θάνου να γίνει και αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ