Στοίχημα : Θα το ευχαριστηθούμε

Στοίχημα : Θα το ευχαριστηθούμε

Βασικά, ειδικά και διασκεδαστικά στοιχήματα για την υπέρτατη μονομαχία.

Ώρα τελικού. Ώρα για μπίρες, πίτσες, παρέα, μπάλα στο ανώτατο επίπεδό της και βέβαια στοίχημα για να τα δέσουμε όλα τέλεια. Αν μας καθίσουν και τα αποτελέσματα, το βράδυ μας θα έχει απογειωθεί.

Όταν σε ένα ματς μπορεί να συμβούν κυριολεκτικά τα πάντα, δεν υπάρχει κανένα άγχος την ώρα που ποντάρουμε. Όλοι έχετε παρακολουθήσει δεκάδες φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες τόσες τη Λίβερπουλ. Συνεπώς κανείς σας δεν χρειάζεται τη γνώμη κανενός για να στοιχηματίσει σε αυτό τον τελικό. Κάθε έμπνευση είναι σεβαστή.

Εδώ απλά θα πούμε τις δικές μας, ελπίζοντας ότι η σεζόν θα κλείσει θετικά, όπως κύλησε και το μεγαλύτερο μέρος της για λογαριασμό μας.

Βασικές αρχές στοιχήματος, όπως τις σημειώνουμε εδώ και μήνες. Αν ένα ματς είναι άκρως αμφίρροπο, είτε απέχουμε είτε ρισκάρουμε στις μεγαλύτερες αποδόσεις. Η Ρεάλ λοιπόν είναι φαβορί στο 2,00. Η Λίβερπουλ αουτσάιντερ στο 3 και κάτι και το Χ πλησιάζει σε τεσσάρια. Εύλογη η επιλογή μας. Χ2 είτε ως σούπερ καλοπληρωμένη διπλή στήλη είτε ως ικανοποιητική διπλή ευκαιρία (1,70 plus).

Θεωρούμε ότι οι «reds» ικανοποίησαν περισσότερο με την απόδοση, την εκρηκτικότητα και την παραγωγικότητά της στα νοκ άουτ του θεσμού. Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησαν, σαρώνοντας με 5-0 την Πόρτο στο Ντραγκάο. Συνέχισαν με τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, μάλιστα με δύο νίκες και έπειτα έκαναν επίδειξη ισχύος στη Ρόμα στο Άνφιλντ. Στο Ολίμπικο κινδύνευσαν, αλλά ήταν φανερό ότι στο δεύτερο μέρος απλά είχαν παρατήσει το ματς, καθώς ακολουθούσε κρίσιμη αναμέτρηση στην Premier League με την Τσέλσι.

Οι Μαδριλένοι τα βρήκαν σκούρα στο Μπερναμπέου από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στα τελευταία λεπτά μετέτρεψαν το 0-1 σε 3-1. Απέναντι στη Γιουβέντους τα ψαλίδι του Ρονάλντο απλά υπερκάλυψε την αδυναμία της να διεκδικήσει ποσοστό στην κατοχή της μπάλας και στη ρεβάνς της ισπανικής πρωτεύουσας όλοι θυμούνται το πέναλτι που καταλόγισε ο Όλιβερ στο 97’ και απέτρεψε την παράταση. Στα ημιτελικά, η Μπάγερν ήταν ανώτερη και στις δύο αναμετρήσεις, όμως πλήρωσε από ένα απίστευτο λάθος σε κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο του Ραφίνια και στο δεύτερο του Ουλράιχ.

Βασικό χαρακτηριστικό των αντιπάλων ότι στα καλά τους διαστήματα δύσκολα ανακόπτονται. Συνεπώς το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ή το over 2,5 (έως και 4-6 γκολ) μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Να ρισκάρουμε περισσότερο με fan bets; Θα «χτυπήσουμε» στην πλευρά που καλύπτει ο Μαρσέλο. Για κακή του τύχη από δεξιά συνήθως κινείται ο Σαλάχ… Πιθανός σκόρερ λοιπόν ο Αιγύπτιος (πάντα anytime). Πιθανός και ο Ρονάλντο φυσικά, αφού μόνο στη Μπάγερν δεν σκόραρε (το έκανε, αλλά ακυρώθηκε το γκολ του ως οφ σάιντ).

Αν η επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ βρεθεί σε καλή μέρα, ενδέχεται να βρει λύσεις και στα δύο ημίχρονα. Και αν τα καταφέρει, θα πληρωθούμε επί 3,00.

Και δύο «εμπνεύσεις» σκορ; Είτε το 1-2 υπέρ της Λίβερπουλ είτε το 2-2.

Καλή μας τύχη και καλή μας απόλαυση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ