Τίγρη σφίξε και άλλο το ζωνάρι! (vids)

Τίγρη σφίξε και άλλο το ζωνάρι! (vids)

Εκστασιασμένος από το μεγαλείο του διοικητικού ηγέτη συνεχίζω αγέρωχος και αγόγγυστα την «μάχη» της ενημέρωσης και την συμπαράσταση ετούτες τις κρίσιμες ώρες…

Τα πάντα στη ζωή θέλουν μέτρο αγαπητέ μου αναγνώστη. Θυμάμαι σαν τώρα, έχοντας πάρει φωτιά πια στο τρίτο… μπεστ σέλερ με τίτλο «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» (σ.σ. κυρ Λευτέρη καμιά αυξησούλα ή και εσύ αίλουρος;) την κορυφαία ελληνική ταινία «Γκαρσονιέρα για δέκα».

Ο Χρόνης πάει στο αφεντικό του για να ζητήσει αύξηση. Σουλτάνογλου και Μουράτογλου τα δύο αφεντικά του. Αφού του το λέει, ο αφεντικός «στραβώνει» σαν την μουτσούνα του Μανόλο στο Νο1 μπεστ σέλερ της ημέρας και του απαντάει. «Θα σου δώσω κάτι πιο σημαντικό»!

Κορδώνεται ο Χρόνης (Εξαρχάκος). «Θα σου δώσω μια… συμβουλή. Οικονομία Χρόνη μου, οικονομία»!

Πείτε μου τώρα με το χέρι στην καρδιά, το βλέμμα ψηλά να ατενίζει τον καταγάλανο ουρανό και στο βάθος να φαίνεται το… Μαξίμου.

Είχε άδικο ο Σουλτάνογλου; Έχει άδικο ο Τίγρης που έχει τον ρόλο του στην πραγματική ζωή;

Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να δείξει τον σωστό δρόμο; Οικονομία πάνω από όλα! Το κατάλαβαν, ο Λάζαρος, ο Γιόχανσον, ο Αραούχο και ο Μανόλο. Και έπεται και συνέχεια.

Τσάμπα μάθημα ζωής τους έκανε ο Τίγρης και οι αχάριστοι ούτε ένα ευχαριστώ δεν είπαν! Ο Τίγρης όμως που ως γνωστόν έχει αγαστές σχέσεις με τούτη την θεάρεστη Κυβέρνηση που τα πάντα «σφάζει, τα πάντα μαχαιρώνει» ξέρει πως όλα κρίνονται στην οικονομία.

Για αυτό ο Τίγρης οφείλει για το καλό της τσέπης του, ουπς της ΑΕΚ του, ήθελα να πω να σφίξει και άλλο το ζωνάρι!

Μνημόνιο έχουμε κύριοι! Τι θέλετε δηλαδή να κάνει ο άνθρωπος; Να σκορπάει λεφτά; Τα είπαμε και πριν αλλά εσείς εκεί γκρίνια. Πρωταθλητές σας έκανε μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Να μην χαλαρώσει λίγο, να μην αράξει ολίγον τι; Αχάριστοι, ε, αχάριστοι.

Είπαμε 10 μυριάκα από το Γιουρόπα, 1 από το «σουτ» σε Μανόλο, 500 τον χρόνο από τον Λάζαρο, 700 από τον Γιόχανσον, 4-5 εκατομμυριάκα από τον Αραούχο, και έχει και συνέχεια.

Βάλε και στο πρόγραμμα πως η ΑΕΚ παίζει προκριματικά Τσου Λου που δεν είναι απαγορευτικά, άρα και άλλα 25 μίνιμουμ έως 35 μάξιμουμ στην τσέπη. Και μετά ψάχνεται να βρείτε τους χορηγούς του γηπέδου.

Και θέλει και άλλο παιδιά για να βγει το πράγμα. Το ζωνάρι πρέπει να σφίξει γιατί η ανάπτυξη αργεί λιγάκι. Αλλά τι να κάνουμε τώρα δηλαδή, τα ίδια θα λέμε. Κοτζαμάν πρωταθλητές τους έκανε, θέλουν και λεφτά;

Ε, λίγο μυαλό ρε παιδιά, δείτε μπροστά. Έλεος. Δεν περιγράφω άλλο…

Υ.Γ. Έχω και βιντεάκια λέμε… Πολύ μπροστά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ