Απόλλων Σμύρνης : Πάλι θα ψάχνεται

Απόλλων Σμύρνης : Πάλι θα ψάχνεται

Ο Π.Μονεμβασιώτης που πληρώνει στην ώρα του κάνει φέτος το ίδιο λάθος που έκανε πέρυσι με τον Κασναφέρη.

Φιάσκο η περίπτωση-Χάβου στον Απόλλωνα. Κι ανεξάρτητα από το ναυάγιο του εγχειρήματος, αν ψάχνεις για προπονητή, ξεκινάς από τον Μάκη Χάβο; Με ποια δεδομένα; Επειδή πήγε καλά στη τελευταία του δουλειά, στον Παναιτωλικό; Επειδή, πήγε καλά στη προτελευταία δουλειά, στον Αστέρα Τρίπολης;

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, στο ποδόσφαιρο. Καθαρός επιχειρηματίας. Καλοπληρωτής. Όσοι έχουν λαμβάνειν, στον Απόλλωνα, παίρνουν λεφτά τους, στην ώρα τους. Ούτε μία μέρα καθυστέρηση. Καλύτερα κι απ τις, μεγάλες ομάδες.

Παρά το γεγονός όμως ότι είναι τόσα χρόνια στη μπάλα (με προϋπηρεσία στη Πεύκη) ταλαιπωρείται. Ταλαιπωρείται, επειδή εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους. Πέρυσι ο Απόλλωνας, είχε για τα κυβικά του, σαν μικρομεσαία ομάδα, πολύ μεγάλο μπάτζετ. Καμία σχέση, με Πλατανιάδες, Κέρκυρες και Λαμίες. Και σώθηκε στο παραπέντε. Επειδή, είχε πέσει, στη κέντα Κασναφέρη.

Από τις 16 μεταγραφές που έκανε, οι 14 βγήκαν σκάρτες. Φέτος έχει δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού στον Τσέλιο. Ο οποίος Τσέλιος, ήτανε πέρυσι δίδυμο με τον Κασναφέρη. Της απόλυτης έγκρισής του, ήταν όλες οι μεταγραφές που γίνανε πέρυσι. Κι είτε συμφωνούσε με τον Κασναφέρη ότι επρόκειτο περί παιχταράδων, είτε δεν έκοβε το μάτι του, το αποτέλεσμα είναι, ένα και αυτό. Τη λέζα τη πλήρωσε ο Μονεμβασιώτης. Που έτρεχε τη τελευταία στιγμή, να σωθεί.

Ο Τσέλιος λοιπόν που ψώνισε πέρυσι από σβέρκο θα επιλέξει τον προπονητής και τους ποδοσφαιριστές. Κι όταν ήξερε ευθύς εξ αρχής, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει ο Παράσχος, ακόμα ψάχνει για προπονητή. Κι αυτός που θα ψάχνεται πάλι θα είναι ο Μονεμβασιώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ