Γιουσούφ είναι και γυρίζει…

Γιουσούφ είναι και γυρίζει…

Ο Αφρικανός έχει απορρίψει ήδη Λεβαδειακό και Ξάνθη αναμένοντας εξαψήφια νούμερα…

Πολύ ψηλά έχει θέσει τον οικονομικό πήχη του ο Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην Super League και ξεπερνώντας τα πρώτα άντα (30) πριν δυο μήνες, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο.

Ο Λεβαδειακός στον οποίο αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ του αλλά το εξαψήφιο ποσό που τους ζήτησε… ζάλισε τον Κομπότη. Στην συνέχεια τον πλησίασε η Ξάνθη, καταθέτοντας του επίσημη πρόταση αλλά και πάλι τα νούμερα δεν πλησίαζαν στα θέλω του και την απέρριψε.

Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι ο Ανιγκό θα θελήσει να τον πάρει μαζί του στον Πανιώνιο αλλά το συμβόλαιο που ψάχνει είναι απαγορευτικό για τους Νεοσμυρνιώτες αλλά και η φιλοσοφία των κυανέρυθρων είναι να ποντάρει σε νεότερους ποδοσφαιριστές.

Τι σίγουρο είναι ότι ο Γιουσούφ είναι ένα «καυτό» όνομα στην αγορά και όσο δεν βρίσκει αυτό που θέλει οι απαιτήσεις του θα μειώνονται και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στα μέρη μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ