Στοίχημα : Arrivederci Italia

Στοίχημα : Arrivederci Italia

Μετά τα πολλά χθεσινά ταμεία στον «αποχαιρετισμό» της Α’ Γαλλίας και της Γερμανίας, κουνάμε …μαντήλι στο καμπιονάτο.

Όλες οι βασικές, δηλαδή οι πιο συντηρητικές, επιλογές μας πήγαν κατ’ ευχήν στο χθεσινό πρόγραμμα. Όπου «χρειαζόμασταν» πολλά γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, τα είδαμε. Το έβαλε και ο Κώστας Μήτρογλου και είχαμε ένα βράδυ κερδοφόρο και ωραίο.

Σήμερα αποχαιρετάμε την Α’ Ιταλίας. Με διάθεση ανάλαφρη και στόχο να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Ας περάσουμε στο ζουμί της τελευταίας αγωνιστικής. Υπάρχει εκκρεμότητα όσον αφορά στην τέταρτη θέση και την τελευταία εκπρόσωπο της χώρας στο επόμενο Champions League. Τη διεκδικούν η Λάτσιο με την Ίντερ και αναμετρούνται μαζί στο Ολίμπικο. Οι λατσιάλι αρκούνται και σε ισοπαλία και οι νερατζούρι πάνε μόνο για τη νίκη. Τι κάνουμε εμείς; ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζουν να παίζουν επιθετικά.

Ύστερα, η Μίλαν θέλει να τερματίσει έκτη, γιατί αυτή η θέση δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και όχι για τα προκριματικά, όπως δίνει η έβδομη. Οι «ροσονέρι» θα τα καταφέρουν εφόσον ξεπεράσουν την αντίσταση της Φιορεντίνα ου απογοήτευσε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κάλιαρι και είπε αντίο στην Ευρώπη. Έχει τύχη αυτός ο καλοπληρωμένος άσος.

Και η Αταλάντα έχει βλέψεις για την έκτη θέση, αλλά για να γίνει αυτό αφενός θα πρέπει να κερδίσει την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και αφετέρου θα πρέπει να μη νικήσει η Μίλαν. Η Κάλιαρι μάχεται για τη σωτηρία της.

Μιας και περί σωτηρίας ο λόγος ας δούμε τι συμβαίνει και εκεί. Η Κιέβο χρειάζεται ισοπαλία ενδεχομένως και ούτε αυτή. Παίζει με τη Μπενεβέντο. Αδιαφορούμε για αυτό το ματς.

Η Ουντινέζε επίσης μπορεί να αρκεστεί στην ισοπαλία με τη Μπολόνια. Αν δεν χάσει, θα πρέπει να γίνουν απίστευτα γεγονότα για να υποβιβαστεί.

Η Κάλιαρι σώζεται με νίκη επί της Αταλάντα. Αν φέρει ισοπαλία, παρακαλά να μην κερδίσει η Κροτόνε και η ΣΠΑΛ συγχρόνως. Αν κερδίσει μία από τις δύο, η Κάλιαρι τη γλιτώνει.

Η ΣΠΑΛ θέλει απλά το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κροτόνε που την ακολουθεί, παρ΄ότι ισόβαθμη. Φιλοξενεί την αδιάφορη Αταλάντα.

Και η Κροτόνε, η μοναδική από αυτές που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, θέλει να κάνει διπλό στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι και συγχρόνως να μην κερδίσει η ΣΠΑΛ ή η Κάλιαρι ή να χάσει η Ουντινέζε και η Κιέβο.

Πού θα κινηθούμε; Στο τεραστίων αποδόσεων Χ2 του Νάπολι – Κροτόνε. Γειτονικές είναι οι ομάδες και πλέον η Νάπολι δεν έχει το παραμικρό κίνητρο. Ακόμα κι όταν το είχε όμως, έφερνε ισοπαλίες με την Τορίνο και τη Σασουόλο και έχανε από τη Φιορεντίνα. Ας κάνει και κανένα ψυχικό. Σε καλό θα της βγει του χρόνου…

Και λίγο τελικό Ευρωλίγκας

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε απλά καταπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μόνο σε μια περίοδο, στην πρώτη, είδε τους Ρώσους να επιβάλουν ρυθμό. Από τη στιγμή που αγωνίζεται με πρακτικά πλήρη ομάδα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη σκληρή και πολύπειρη Φενερμπαχτσέ. Μας κάνει εντύπωση που βλέπουμε τους Μαδριλένους σε τιμές αουτσάιντερ. Αναζητάμε «ασφάλεια» σε χάντικαπ με τη συνοδεία αξιοπρεπούς απόδοσης. Ρεάλ +5 λοιπόν στο 1,60 (στο διαδίκτυο). Ακόμα κι αν κερδίσουν οι Τούρκοι, δεν θα κάνουν και περίπατο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ