ΑΕΚ: Ολες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Κάιπερς

ΑΕΚ: Ολες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Κάιπερς

To10.gr αποκαλύπτει: Η συμφωνία με τον Εργοτέλη, τα ποσά και τα ανταλλάγματα, η συζήτηση για το συμβόλαιο του Κάιπερς, η πρόταση του Ατρόμητου, η Σταντάρ Λιέγης και ο... Γιάννης Παπαδόπουλος!

Παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας ο Ούγκο Κάιπερς. Οπως ήδη σας ενημέρωσε to10.gr, οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του 21χρονου Βέλγου επιθετικού. Συμφωνία που προβλέπει καταβολή ποσού 300.000 ευρώ από την ΑΕΚ, συν δύο ποδοσφαιριστές πληρωμένους, τον νεαρό Τσέλιο και έναν ακόμη που θα διαλέξουν οι Κρητικοί.

Το μόνο που απομένει για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Ενωσης. Κάτι που θεωρείται απλώς θέμα χρόνου να συμβεί. Εξάλλου, το τρέχον συμβόλαιο του Κάιπερς με τον Εργοτέλη είναι εξαιρετικά χαμηλό. Προβλέπει ετήσιες απολαβές της τάξης των 25.000 ευρώ, συν μπόνους 10.000 ευρώ εάν η ομάδα του Ηρακλείου εξασφαλίσει την παραμονή της στη Football League!

Αμέσως μετά το εξαιρετικά κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Ηράκλειο, ο Κάιπερς αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να κάνει τις συζητήσεις για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και να υπογράψει στην ΑΕΚ, πιθανότατα για τα επόμενα 4 χρόνια.

Εάν όλα πάνε καλά και ο Εργοτέλης νικήσει την ομάδα από το Αιγίνιο και εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του στη Football League και τη νέα σεζόν, τότε όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, δημοσιοποιώντας και τη σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Για την ιστορία, η ΑΕΚ δεν ήταν η μοναδική ομάδα που έκανε επίσημη πρόταση για τον Κάιπερς. Οχι, δεν αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, απλώς ενημερώθηκαν για τα δεδομένα. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που συνέλεξε to10.gr από το Ηράκλειο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να προλάβει την Ενωση, προσφέροντας 80.000 ευρώ, συν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στους Κρητικούς! Με την πρόταση να μην τίθεται προς συζήτηση από τη διοίκηση του Εργοτέλη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα σενάρια περί ενεργοποίησης του όρου επαναγοράς από τη Σταντάρ Λιέγης, με ισοφάριση της προσφοράς της ΑΕΚ, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ακόμη. Ενώ παρόλα όσα γράφουν οι Βέλγοι, δεν υπάρχει και άλλος σύλλογος που να έχει κινηθεί επίσημα ή να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή.

Κλείνοντας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι τις συζητήσεις για την απόκτηση του Κάιπερς, για λογαριασμό της ΑΕΚ, τις έκανε ο… Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος στο Κοριόπολις, ο οποίος πλέον είναι ένας από τους βασικούς και πιο στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Και όπως λένε αυτοί που ξέρουν, «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ