Βγήκαν τα μαχαίρια στη διαιτησία

Βγήκαν τα μαχαίρια στη διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία έγινε σκορποχώρι, καθώς οι... εξυγιαντές οδήγησαν την κατάσταση ακριβώς εκεί που σχεδίαζαν, για να είναι όλοι πιο εύκολα ελεγχόμενοι, στη λογική του Dividi e impera (διαίρει και βασίλευε).

Αν η ελληνική διαιτησία ήταν στο χρηματιστήριο οι μετοχές της θα είχαν βαρέσει κανόνι. Αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα ήταν το αποκορύφωμα όσων τραγελαφικών προηγήθηκαν από την αρχή της χρονιάς. Η εικόνα είναι τόσο άσχημη, σαν τα χάλια της ΚΕΔ.

Ο Τριτσώνης «πλακώθηκε» με τον Κουκουλάκη. Ο Περέιρα έγινε πειθήνιο όργανο του Γραμμένου, για να μην χάσει τα 22.500 χιλιάρικα τον μήνα και το σπίτι που του παραχωρεί η ΕΠΟ. Αυτή πληρώνει έξτρα το ενοίκιο. Αμ πως πουλί μου, που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.

Ο Τσαχειλίδης προσπαθεί να σώσει το τομάρι του και κρατάει αποστάσεις από το δίδυμο. Το ίδιο κάνει και ο Καλύβας. Περιμένουν να δουν πού θα κάτσει η μπίλια. Ο Μαρίν είναι… τρία πουλάκια κάθονται.

Το μόνο που απέμενε για να δέσει το… γλυκό ήταν να γίνουν μαλλιά κουβάρια και οι διαιτητές. Η αφορμή δόθηκε με τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι χειρισμοί που έγιναν από την πλευρά τους ήταν της πλάκας. Αντί να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Περέιρα, όπως αρχικά είχαν συμφωνήσει, δέχθηκαν από εκείνον! Τους πρόλαβε ο Πορτογάλος. Τους ξεφτίλισε χειρότερα και φάνηκε πιο μάγκας. Έχασαν εντελώς το όποιο δίκιο είχαν.

Μετά βγήκαν τα μαχαίρια. Ο Σιδηρόπουλος δέχθηκε τα πυρά των υπολοίπων για την καθυστέρηση. Όχι άδικα. Είχε και αυτός περίεργο ρόλο στην υπόθεση. Ο «κορυφαίος» κοίταξε το συμφέρον του.

Στη συνέχεια διέρρευσαν τα ονόματα. Όσων διαιτητών δεν συμφωνούσαν με την επιστολή. Εκείνων που ψήφισαν αρνητικά. Μεγάλο λάθος. Ο Σιδηρόπουλος το θεώρησε πισώπλατη μαχαιριά καθώς ήταν επικεφαλής της επιτροπής των διαιτητών που χειρίζεται τα θέματα τους. Παραιτήθηκε και το ίδιο έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο διαιτητής. Όχι ο άλλος, που δίνει τα χαρτάκια.

Έμειναν στην επιτροπή ο Μάνταλος και ο Κωσταράς. Οι μισοί. Το καράβι έμπασε νερά. Βουλιάζει. Δεν αντέχει άλλο. Η ελληνική διαιτησία έγινε σκορποχώρι και στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν κάποιοι τύποι που τρώνε με χρυσά κουτάλια. Οι… εξυγιαντές οδήγησαν την κατάσταση ακριβώς εκεί που σχεδίαζαν. Για να είναι όλοι πιο εύκολα ελεγχόμενοι. Ακολουθώντας την αλάνθαστη τακτική Dividi e impera (Διαίρει και βασίλευε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ