Στοίχημα : Au revoir Championat

Στοίχημα : Au revoir Championat

Το γαλλικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα και είναι το μόνο που επιφυλάσσει δραματικό φινάλε.

Κι όμως μια χαρά κύλησε και το χθεσινό μπασκετικό πρόγραμμα. Στον ημιτελικό της Φενερμπαχτσέ με τη Ζαλγκίρις μάλιστα κερδίσαμε και με άσο και με διπλό! Τη …σκέτη νίκη της Φενερ και τους Λιθουανούς με χάντικαπ +9,5, κάτι που πιάσαμε οριακά. Τη σύγκρουση της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ την πετύχαμε και στο over 165,5 και στο 166,5, αλλά όχι στον καθαρό άσο.

Ας περάσουμε σε πιο οικεία εδάφη, στα ποδοσφαιρικά. Η τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος μας απασχολεί κυρίως γιατί είναι γεμάτη εκκρεμότητες. Τις βαθμολογίες τις παρατηρείται στο ειδικό πλαίσιο της ιστοσελίδας. Εμείς τονίζουμε ότι στο Champions League βγαίνουν αυτές που τερματίζουν στις θέσεις 1-3. Στο τρένο του Europa League επιβιβάζονται οι 4-6. Η 18η θέση σημαίνει μπαράζ παραμονής και οι 19 και 20 υποβιβάζουν.

Στο πρώτο μέτωπο η Παρί ως πρωταθλήτρια θα εμφανιστεί σίγουρα στους ομίλους. Απομένουν δύο εισιτήρια και διεκδικούνται από τις Μονακό, Λιόν και Μαρσέιγ. Μονακό και Λιόν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όμως δεν αντιμετωπίζουν αδιάφορους συλλόγους. Οι Μονεγάσκοι δοκιμάζονται στο «σπίτι» της Τρουά και οι «λιονέ» υποδέχονται τη Νις, η οποία θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League. Η Μαρσέιγ που έχει το πιο δύσκολο έργο για είσοδο στην τριάδα, αλλά το πιο εύκολο από πλευράς αντιπάλου (η χαλαρή πλέον Αμιάν), καλείται να επωφεληθεί από ενδεχόμενο στραβοπάτημα των παραπάνω. Υπάρχει περίπτωση να ισοβαθμήσει με τη Μονακό, η οποία έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (πρώτο κριτήριο).

Οπότε η Μαρσέιγ θα πρέπει να κερδίσει με μεγάλο σκορ (ίσως και με διαφορά +5). Συνεπώς πάμε για over 2,5 ή 3,5 και το καλύτερο το έχουμε για τη συνέχεια. Σκόρερ ο Κώστας Μήτρογλου. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, διακρίθηκε στα 20 λεπτά που έπαιξε στον τελικό και μάλλον έπρεπε να είχε αγωνιστεί περισσότερο. Σήμερα θα πάρει τη θέση του Ζερμέν και ως ο πιο φρέσκος απ’ όλους περιμένουμε να βρει δίχτυα. Όσοι ρισκάρετε περισσότερο, δοκιμάζετε στο να βρει δίχτυα και περισσότερες από μία φορά (απογειώνονται οι αποδόσεις).

Η Τρουά ρίχνει την τελευταία της ζαριά για τη σωτηρία. Αυτό σημαίνει ότι καλείται να ρισκάρει όσο δεν πάει. Για κακή της τύχη θα ανοίξει χώρους στην ταχύτατη επίθεση των νεαρών της Μονακό, μάλλον και του Φαλκάο. Over 2,5 ή 3,5 και σκόρερ ο Φαλκάο.

Στη Λιόν η ομώνυμη ομάδα θα πιέσει για την επικράτηση, όμως η Νις δεν θα πάει για τουρισμό και έχει αποδείξει ότι ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ δυνατή. Over 2,5 ή 3,5 και εδώ με μεγαλύτερες πιθανότητες για ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ.

Στην …ουρά η 18η Τουλούζ παίζει με την άνετη Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι έχουν ελπίδες οριστικής παραμονής (χωρίς μπαράζ) γιατί η από …πάνω τους, η Καέν, υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο ματς του Έμερι. Άσος υπέρ της Τουλούζ λοιπόν και μένουμε εδώ.

Έχει και σημαντικούς τελικούς σήμερα. Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Το Μπάγερν – Άιντραχτ όμως, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για γκολ, θέαμα και ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς για τους Βαυαρούς που θα παίξουν μπροστά στον επόμενο προπονητή τους (Νίκο Κόβατς). Πολλά γκολ και εδώ λοιπόν και καλή μας τύχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ