Στοίχημα : Απόψε το βράδυ χαμός στο Βελιγράδι

Στοίχημα : Απόψε το βράδυ χαμός στο Βελιγράδι

Ματιές στους ημιτελικούς και στα ειδικά στοιχήματα της Ευρωλίγκας.

Πολλοί θα περίμεναν ή μάλλον θα ήθελαν να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο final four της Ευρωλίγκα, αλλά όπως είδαμε, τόσο η Ζαλγκίρις όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκαν ανώτερες.

Λιθουανοί και Μαδριλένοι λογίζονται ως διεκδικητές του τίτλου μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενερμπαχτσέ. Βάσει αποδόσεων – επιταγών στοιχηματικών εταιρειών, πρώτο φαβορί θεωρούνται οι Μοσχοβίτες (2,15), δεύτερο οι Τούρκοι (3,10), τρίτο οι Ισπανοί (4,00) και τελευταίο το σύνολο του Γιασικεβίτσιους (8,50). Διαλέγετε και παίρνετε ανάλογα με την έμπνευση και την αίσθησή σας.

Απόψε αναμετρούνται η Φενερμπαχτσέ με τη Ζαλγκίρις και η ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ.

Αναφορικά με το πρώτο ζευγάρι μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς (1,25 στον ΟΠΑΠ, μέχρι 1,40 στους υπόλοιπους) και αουτσάιντερ η Ζαλγκίρις (2,85 στον ΟΠΑΠ και έως 3,5 γύρω γύρω). Δεν διαφωνούμε με τις τιμές του «καθαρού» άσου. Οι περισσότεροι λογικά θα τον ποντάρουν κιόλας. Όμως, διαφωνούμε με το εύρος της νίκης. Στον βασικό εν Ελλάδι πάροχο στοιχήματος το όριο του πλεονεκτήματος του φαβορί ορίζεται στο 6,5. Και δεν θα πάρουμε. Αντίθετα, θα πάρουμε το Ζαλγκίρις +9,5 που κυκλοφορεί μέχρι και στο 1,60 στο διαδίκτυο. Σύμφωνοι οι Τούρκοι έχουν καλή ομάδα και κυρίως έμπειρη. Αυτό όμως δεν πιστεύουμε ότι προδιαθέτει επίδειξη ισχύος απέναντι σε μια ακούραστη ομάδα όπως των Λιθουανών.

Να δούμε και το άλλο ζευγάρι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρεται στο 1,45 στον ΟΠΑΠ και στο ίντερνετ τη βλέπουμε μέχρι και στο 1,65. Ούτε εδώ διαφωνούμε με τις πιθανότητες του σκέτου άσου και δεν θα μπλέξουμε με πλεονεκτήματα και χάντικαπ. Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα under / over. Στο 170,5 ίπταται το όριο στον ΟΠΑΠ με τιμή μόλις 1,75. Και το ψάχνουμε αλλού. Για να βγει το νικητήριο 171 θα πρέπει να περιμένουμε ένα σκορ της τάξης 86-85. Σαν μεγάλο μας φαίνεται. Το χαμηλώνουμε λοιπόν στο 165,5 (1,55 στο διαδίκτυο) ή το πολύ 166,5 (κοντά στο 1,65 στο διαδίκτυο) και περιμένουμε.

Όσο για ζευγάρι τελικού, δεν βλέπουμε έκπληξη: ΤΣΣΚΑ – Φενερμπαχτσέ με απόδοση 2,00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ