Στοίχημα : Το ταμείο του τελικού

Στοίχημα : Το ταμείο του τελικού

Το δικό μας και το παγκόσμιο.

Το χθεσινό (18/5) 24ωρο ήταν από αυτά δείχνουν πώς πρέπει να παίζεται το στοίχημα σε μέρες που υπάρχει πλήθος άχρηστων αγώνων και ελάχιστοι με πραγματικό φίλαθλο ενδιαφέρον. Το κουπόνι παρουσίαζε γύρω στα 80-90 παιχνίδια. Από αυτά, αλίμονο αν προέκυπταν πέντε που κάποιος θα μπορούσε να σχηματίσει λογική πρόβλεψης. Και από αυτά τα πέντε μόνο ένα θα μπορούσε κάποιος να το απολαύσει παρακολουθώντας το.

Μέσα λοιπόν σε όλη την άγονη γραμμή του ποδοσφαίρου «κρυβόταν» ο τελικός του Europa League. Ούτε εκεί δώσαμε βάση στα διάφορα ειδικά στοιχήματα. Ούτε σε γκολ ούτε σε κόρνερ ούτε σε ημίχρονα και δεκάλεπτα ούτε σε κάρτες. Έπαιζε μια ομάδα, η Μαρσέιγ με κάποια που ήταν απλούστατα ανώτερη της, μάλιστα με ανεξήγητη άνοδο της απόδοσής της. Ποντάραμε απλά και μόνο στην Ατλέτικο και μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες και χωρίς καθόλου άγχος πήραμε το ποντάρισμά μας πίσω σχεδόν διπλασιασμένο. Εκμεταλλευόμενοι και την αντίθετη κινητικότητα στις αγορές που χαμήλωναν κατακόρυφα τις τιμές του γαλλικού συλλόγου.

Όταν το πρόγραμμα δεν θέλγει λοιπόν για να μας ανεβάσει τη τζογαδορική διάθεση, ένα ματς είναι αρκετό για να μας ικανοποιήσει και να μας αποφέρει κέρδος. Και στο τέλος της ημέρας όλα θα είναι μια χαρά.

Αν οι περισσότεροι από εμάς είχαν τη δύναμη να διαλέγουν κάθε φορά ένα παιχνίδι με αξιοπρεπή απόδοση και να βγάζουν κάποια χρήματα, η …χασούρες θα ήταν περιορισμένες. Έλα όμως που οι πολλοί ψάχνουμε τρόπους να απογειώσουμε την τελική απόδοση.

Ανάλογα με εμάς σκέφτηκαν αρκετοί χθες. Όχι δεν έγινε κάποιο γκάλοπ. Από τις αγορές φαίνεται. Από το ανταλλακτήριο της betfair. Πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ ρίχτηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Προηγήθηκε νωρίς η Ατλέτικο η απόδοση παρέμεινε σε επίπεδα που κάποιος μπορούσε να «φορτώσει» και στη συνέχεια απλά περίμενε να περάσει ο χρόνος για να σταθεροποιηθεί η νίκη του. Αν έμπαινε και η κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου, τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Γιατί θα ανέβαινε ξανά η απόδοση του διπλού και θα ξαναποντάραμε πάνω του.

Απόψε δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για παιχνίδι ούτε για παρακολούθηση ούτε για στοίχημα. Αν κάποιος έχει διάθεση για ξενύχτι μπορεί να τσεκάρει τα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ειδικά τον έβδομο όμιλο, όπου εμφανίζεται μια ωραία αλληλουχία πιθανών γεγονότων. Στην έκτη και τελευταία αγωνιστική βρίσκεται.

Αν η Πενιαρόλ που μόνο με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης, κερδίσει στο Μοντεβίδεο την αδιάφορη και αδύναμη Δε Στρόνγκεστ από τη Βολιβία, η Λιμπερτάδ και η Ατλέτικο Τουκουμάν θα χρειαστούν μόλις μια ισοπαλία για να περάσουν χέρι – χέρι στην επόμενη φάση, οι Παραγουανοί ως πρωτοπόροι και οι Αργεντινοί ως δεύτεροι. Τα ματς διεξάγονται με διαφορά δύο ωρών και πρώτη αγωνίζεται η Πενιαρόλ με τη τη Δε Στρόνγκεστ.

Θα τα πούμε πάλι αύριο βασικά με μπάσκετ, υπάρχει και το final four.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ