ΑΕΚ : Από τον Λάζαρο στον… Ανέστη

ΑΕΚ : Από τον Λάζαρο στον… Ανέστη

Ο Μελισσανίδης σκέφτεται σοβαρά να δώσει εντολή για πρόωρες ανανεώσεις και όποιος δεν υπογράψει θα μπει στην «κατάψυξη»

Ο «τυφώνας» Λάζαρος αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική των συμβολαίων της ΑΕΚ, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει αυτό το περιβόητο +1 χρόνο και εφόσον το δικαστήριο – όπως είναι το νόμιμο- δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό τότε θα την… πληρώσουν οι επόμενοι.

Τι εννοούμε; Σύμφωνα με αυτά που έλεγε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης στου στενούς του συνεργάτες, είτε πάνω στα νεύρα του είτε βλέποντας πιο καθαρά την επόμενη μέρα, όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να παραμείνουν στην ΑΕΚ θα πρέπει να το αποδείξουν έμπρακτα αλλιώς θα έχουν την τύχη του Ανέστη, ο οποίος βρίσκεται στην βαθιά «κατάψυξη» από τον Νοέμβριο και δυσκολεύεται πλέον να βρει ομάδα.

Ο Τίγρης αμέσως μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα καλέσει για συζητήσεις τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2019 για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.

Η ΑΕΚ θα ζητήσει την άμεση ανανέωση των συμβολαίων. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα λαμβάνει δραστικά μέτρα όπως με τον Ανέστη. Αυτό συζητιέται πλέον στην Ενωση. Οποιος θέλει και αγαπάει την ομάδα θα συνεχίσει, οι υπόλοιποι δεν αξίζει να φοράνε την φανέλα μέχρι το τέλος.

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Σίγουρα για τους Βράνιες, Μπάρκα, Μπακάκη, Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλο αφού οι Αϊνταρεβιτς και Λόπες δεν αποτελούν μέρος του βασικού κορμού.

Στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν να κάνουν τις συζητήσεις πριν τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να ξέρουν πως θα κινηθούν και στην μεταγραφική περίοδο. Φυσικά, στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για να συμβεί αυτό χρειάζεται βοήθεια απ’ όλους.

Για αυτό τον λόγο δεν θα υπάρχουν εντάσεις άμεσα ωστόσο στον δικέφαλο θα τσεκάρουν τις προθέσεις των παικτών και θα πάρουν τα μηνύματα που θέλουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ