Έκπληκτος ο Μπορμπαλάν: «Πως παίζετε μπάλα εδώ πέρα…»

Έκπληκτος ο Μπορμπαλάν: «Πως παίζετε μπάλα εδώ πέρα…»

Ο «ΔΙΕ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ» αποκαλύπτει τι έλεγε ο Ισπανός ρέφερι για τη «φοβερή ατμόσφαιρα» του τελικού και όσα βίωσε, στο τραπέζι που ακολούθησε.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, από τον δικό του… κόσμο, δήλωσε μετά τον τελικό ότι «κερδίσαμε το στοίχημα. Ο τελικός ήταν αντάξιος του θεσμού».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης, στο ίδιο μήκος, πρόσθεσε… «γενικότερα, πήγαμε καλά».

Ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν όμως, είχε διαφορετική άποψη. Ο 44χρονος ρέφερι, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρέα με το τιμ του και τον 4ο ρέφερι του τελικού, Τάσο Σιδηρόπουλο πήγαν για φαΐ στο εστιατόριο «Basegrill» στο Μπουρνάζι και δεν μπορούσε να πιστέψει στην ατμόσφαιρα που είχε δει νωρίτερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πίστευε, βλέπετε, ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οπότε ένα… σοκ το έπαθε.

«Τι είναι αυτό το πράγμα, πώς παίζετε εδώ πέρα;» ρωτούσε έκπληκτος για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, βγάζοντας με τον τρόπο αυτό στη σέντρα την ΕΠΟ της εξυγίανσης, που θέλει να περάσει προς τα έξω ότι όλα πήγαν καλά στον τελικό. Αλλά και τους κονδυλοφόρους, που έσπευσαν να υπερασπιστούν την «καλή ΕΠΟ», του «φοβερού, μοναδικού, ανεπανάληπτου, δικού μας» Γραμμένου.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε, για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο; Για το ντου του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο παιχνίδι πρωταθλήματος, με το όπλο στη θήκη, εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου ρεζιλεύοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο; Για να πάρει μία ιδέα, όχι τίποτα άλλο…

Να σημειωθεί δε, ότι τόσο ο Ισπανός, όσο και οι συνεργάτες του, δεν είδαν τίποτα από τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη αγώνα, καθώς ήταν στα αποδυτήρια. Μία… μυρωδιά βέβαια, την πήραν τόσο από τα δακρυγόνα που είχαν πέσει, όσο και από τις κροτίδες καθώς φυσικά και από τις φωτοβολίδες και τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την εξέλιξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ