Της ξήλωσε τον τίτλο…

Της ξήλωσε τον τίτλο…

Ρε τους Μάο-Μάο! Άγριοι και στο χορτάρι αποδείχτηκαν και… αποκαθήλωσαν την ΑΕΚ μέσα στο «σπίτι» της.

Δεν το κρύβω, είμαι χαρούμενος κυρίες και κύριοι. Μπορεί να ήμουν φρουρός του… πράσινου αλλά εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχω μια μεγάλη χαρά από χθες το βραδάκι. Έβλεπα τους… Μάο-Μάο να «ξυλοκοπούν» την ΑΕΚ του Τίγρη στο «σπίτι» της και δεν γινόταν να μην πανηγυρίσω! Γνωστή η αγάπη που έχω πια για τον ΠΑΟΚ, πόσο δε μάλιστα όταν παίρνει κούπα χωρίς… Καλφόγλου. Γιατί ο τελικός κυρίες και κύριοι ήταν ένα ολίγον τι… ξεβράκωμα (sic) για την ΑΕΚ.

Μιλάμε τώρα για αποκαθήλωση λίγες μέρες μετά την απονομή του πρωταθλήματος, του «χάρτινου» που λένε άπαντες στον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου που ως γνωστόν έχει 70 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Και έτσι ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του πανηγύρισαν με φανέλα που έγραφε Νταμπλ την κούπα του Κυπέλλου.

Με την εμφάνιση βεβαίως-βεβαίως που έκαναν έδειξαν πραγματάκια απέναντι στην ΑΕΚ. Το λες και ξήλωμα και ξεφτίλισμα στο γήπεδο αλλά εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος, ως γνωστόν φροντίζω να κρατώ τις ισορροπίες, όσο μου επιτρέπει η Αρκούδα.

Αυτό ήταν λοιπόν, τετέλεψε και η φετινή σεζόν, η πρώτη «χρυσή» σεζόν της «εξυγίανσης». Οι… Μάο-Μάο κατά τον Τίγρη έμειναν τελικά με την τελευταία γλυκιά γεύση. Της πήρε το Κύπελλο εμφατικά, της ξήλωσε και τον τίτλο που πήρε στο πρωτάθλημα. Μπορεί βεβαίως το Νταμπλ στις φανέλες του ΠΑΟΚ να μην ισχύει, η ιστορία έγραψε πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018 η ΑΕΚ όμως το γεγονός ότι κρίθηκε στα δικαστήρια σε συνδυασμό με το ξεβράκωμα (sic) στον τελικό δημιούργησε νέα δεδομένα στο «αντίο» της σεζόν.

Μια χρονιά… ονειρεμένη για το καλό πάντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πανηγυρίζουν άλλωστε όλοι οι… εξυγιαντές και τα παπαγαλάκια τους που το έχουν άλλωστε στο… dna τους!

Ένας τελικός-γιορτή που είπε και ο μεγάλος πρόεδρος Γραμμένος, που κέρδισε το στοίχημα, που σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το ποδόσφαιρο, που ήταν αντάξιος των δύο ομάδων! Αν εξαιρέσεις το ξύλο πριν, κατά την διάρκεια και μετά, τους κόφτες, τα full face, τις φωτοβολίδες ευθείας βολής, τις μολότοφ, τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις φωτιές έξω από το ΟΑΚΑ πήγε εξαιρετικά!

Και βεβαίως μην ξεχνάτε και την απίστευτη δικαίωση του Γραμμένου για τον Μπορμπαλάν! Ο Ισπανός που πήγε τέλεια και είχε τους παίκτες, που «πηδούσαν σαν κατσίκια» σε κάθε απόφαση Έλληνα διαιτητή φέτος, σούζα! Και που δεν χαρίστηκε σε κανένα από τους καλομαθημένους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Βεβαίως ο Γραμμένος και η… εξυγίανση που έχει στο… dna της την «αλήθεια» θα ξεχάσει αυτή την απόλυτη επιτυχία της με τους ξένους και στο πρωτάθλημα θα βάλει τους… κορυφαίους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Κούλα Χασάν, Βάτσιο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της.

Αν όμως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφωνήσουν για κάποιον Έλληνα τότε θα φέρει ξανά τον… Μπορμπαλάν για να ησυχάσει!

Ωραία που ήταν με την… εξυγίανση! Τα μοιράστηκαν τα συνεταιράκια (πρώην πια αλλά ποτέ δεν ξέρεις…) και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ