Στοίχημα : Ο τζίρος του τελικού και το αντίο

Στοίχημα : Ο τζίρος του τελικού και το αντίο

Τα χαμηλά ποσά στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, το «κύκνειο άσμα» της Premier League και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες στην Ευρώπη.

Ο τελικός των διήμερων θλιβερών επεισοδίων, της εχθρότητας και των πολεμικών δηλώσεων (κυρίως από πλευράς των Θεσσαλονικέων) έλαβε τέλος. Μαζί του και μια από τις χειρότερες σε όλα τα επίπεδα σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τουλάχιστον το «κύκνειο άσμα» της αγωνιστικής περιόδου είχε ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ ανώτερος της ΑΕΚ και θα μπορούσε να στεφθεί Κυπελλούχος πολύ πιο εύκολα. Οι μπουκ αυτή τη φορά έκαναν λάθος. Δεν φαντάστηκαν ότι οι παίκτες του Χιμένεθ θα είχαν μείνει στη φιέστα της κατάταξης του πρωταθλήματος και τους έχρισαν μεγάλο φαβορί.

Εμείς δεν είχαμε τύχη με το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, αλλά η μέθοδος που αναλύαμε την Παρασκευή αποσκοπώντας σε σίγουρο κέρδος με την προϋπόθεση να ανοίξει το σκορ, λειτούργησε πανηγυρικά. Και το κέρδος προήλθε από τις τιμές του αουτσάιντερ.

Όσο για τα ευρώ της χθεσινής μονομαχίας, δεν ήταν τα αναμενόμενα για τελικό μεταξύ των δύο ομάδων που όλη τη σεζόν (εξαίρεση οι τελευταίες αγωνιστικές) προκαλούσαν πολύ μεγάλους τζίρους. Στις 90.000 έφτασε το κεφάλαιο στο 1-Χ-2, με την κίνηση στο Live να είναι αισθητά μικρότερη. Αντίθετα, έπεσαν αρκετά ευρώ στα Under / over (γύρω στις 55.000 ευρώ) και η μεγάλη τους πλειονότητα τοποθετήθηκε την ώρα που διεξαγόταν η αναμέτρηση. Ειδικά μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, το under βομβαρδίστηκε στο ανταλλακτήριο της betfair.

Σήμερα λέμε «αντίο» στην Premier League. Ελάχιστες εκκρεμότητες έχουν μείνει ανοιχτές. Το μόνο που αξίζει για στοίχημα είναι να σκοράρει για ακόμα μια φορά ο Χάρι Κέιν, ο οποίος θα κάνει την απέλπιδα προσπάθειά του να «πιάσει» τον Σαλάχ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. 31 γκολ έχει βάλει ο Αιγύπτιος και 28 ο Άγγλος.

Ενδιαφέρον και στο over 2,5 συνδυαστικά με το διπλό στο Χάντερσφιλντ – Άρσεναλ. Φιέστα παραμονής ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι και οι «κανονιέρηδες» αποχαιρετούν (αυτή τη φορά μια για πάντα) τον Βενγκέρ.

Στην Ιταλία (προτελευταία αγωνιστική) θεωρούμε δύσκολο να μην πάρει θετικό αποτέλεσμα η Γιουβέντους στο Ολίμπικο. Η Ρόμα εξασφάλισε την έξοδο στο Champions League άνευ αγώνος… Εξαιτίας της χθεσινής ήττας της Ίντερ. Χ2 λοιπόν σε τεράστιες αποδόσεις.

Στη Β’ Γερμανίας (τελευταία αγωνιστική) υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα με το διπλό της Μπραουνσβάιγκ στο Κίελο έναντι της Χολστάιν. Οι γηπεδούχοι θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου (οριστικά) και οι φιλοξενούμενοι ρίχνουν το τελευταίο τους χαρτί για τη σωτηρία.

Φινάλε και στη Ρωσία. Αυτή η Ούφα χρειάζεται νίκη για να λάβει εισιτήριο για το Europa League και να τη μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος. Αντίπαλός της η Τόσνο, η οποία μεσοβδόμαδα βρέθηκε στο αποκορύφωμα της ιστορίας της, κατακτώντας το Κύπελλο. Όμως, η Τόσνο δεν πληροί τις προδιαγραφές για να πάρει άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση από την UEFA! Και το εισιτήριό της θα το πάρει η αντίπαλός της εφόσον κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αλλά οι εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα είναι τραγικές ώστε να μην αφήνουν αισιόδοξα περιθώρια.

Στη Δανία η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει την αδιάφορη και ντεφορμέ Άαλμποργκ. Αν κερδίσει ξανά, θα βρεθεί μισό βήμα μακριά από την έξοδο στο Europa League.

Στην Κύπρο (τελευταία αγωνιστική) η βαθμολογικά αδιάφορη ΑΕΚ Λάρνακας ετοιμάζεται για τελικό Κυπέλλου. Πριν από αυτόν θα υποδεχθεί την ΑΕ Λεμεσού, η οποία μάλλον αναμένεται πιο συγκεντρωμένη. Πολύ μεγάλες οι τιμές της ισοπαλίας και του διπλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ