Ο «κορυφαίος», τους πούλησε στεγνά!

Ο «κορυφαίος», τους πούλησε στεγνά!

Οι διαιτητές ζήτησαν από τον Σιδηρόπουλο να αρνηθεί να είναι 4ος στον τελικό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους Ελληνες διαιτητές, αλλά ο «κορυφαίος» έκανε ότι δεν άκουσε!

Τον έζωσαν τα φίδια την Τρίτη. Δεν τον είχε πάρει ακόμα τηλέφωνο ο Περέιρα για να του πει ότι θα σφυρίξει στον τελικό. Αγχώθηκε πολύ ο Τασούλης. Ο Σιδηρόπουλος. Στην αρχή νόμιζε ότι τον «έφαγε» ο Παπαπέτρου. Μετά άρχισε να σκέφτεται τα δημοσιεύματα για τον ξένο διαιτητή. Δεν ήθελε με τίποτα να τα πιστέψει. Όπως και οι υπόλοιποι διαιτητές.

Την Τετάρτη τον έπιασε πανικός. Ο Πορτογάλος δεν επικοινωνούσε μαζί του, όπως έκανε κάθε φορά πριν από τα ντέρμπι που τον όριζε. Τότε συνειδητοποίησε ότι δεν θα σφυρίξει το παιχνίδι. Έγινε έξαλλος. Είπε πολλά δεξιά και αριστερά. Για τον Περέιρα, την ΚΕΔ, την ΕΠΟ. Δεν κράτησε κλειστό το στοματάκι του. Πικράθηκε το αγόρι και έβγαλε χολή.

Την Πέμπτη πάγωσε το διαιτητικό σύμπαν με τον Μπορμπαλάν. Ο κορυφαίος τα πήρε στο κρανίο. Έδωσε το σύνθημα για την …επανάσταση. Μαζί με τον Κωσταρά, τον βοηθό και κολλητό του, ανέλαβαν να οργανώσουν τους υπόλοιπους ρέφερι για να περάσουν στην αντεπίθεση. Για το κύρος της ελληνικής διαιτησίας ρε γαμώτο. Παρά το γεγονός ότι ορίστηκε τέταρτος στον τελικό.

Έστειλαν το γνωστό ερωτηματολόγιο. Οι διαιτητές του είπαν: «Τάσο, είσαι ο κορυφαίος. Δήλωσε κώλυμα. Μην πας στο Ολυμπιακό Στάδιο να αγωνιστείς. Δείξε τα φρύδια σου».

Ο Τάσος είχε την ευκαιρία να γίνει Τάσαρος. Όμως αποδείχθηκε πάλι… Τασούλης. Όπως τότε που κώλωσε να γίνει απεργία για τα χρωστούμενα από τα παιχνίδια.

Μπήκε στο αεροπλάνο, έφτασε στην Αθήνα και θα βρεθεί με το χαμόγελο στα χείλη στο ΟΑΚΑ. Αν τυχόν τραυματιστεί ο Μπορμπαλάν μπορεί και να σφυρίξει κιόλας. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

Έχει στην κατοχή του τις απαντήσεις των άλλων ρέφερι για την ανακοίνωση που δεν βγήκε ποτέ. Τι ψήφισε ο καθένας. Μπορεί δηλαδή να δείξει τα στοιχεία σε όποιον ενδιαφερθεί. Και η ζωή συνεχίζεται.

Ο κορυφαίος εκτέθηκε όσο ποτέ άλλοτε στους άλλους ρέφερι, αλλά τη δουλειά του θα την κάνει. Δεν αντιλήφθηκε την ιστορικότητα της στιγμής, γιατί δεν είναι ηγέτης, αλλά μέτριος. Ο πιο κατάλληλος για να σηκώσει τις ταμπέλες στον τελικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ