Στοίχημα : Φαβορί η ΑΕΚ τελικά

Στοίχημα : Φαβορί η ΑΕΚ τελικά

Η στοιχηματική κινητικότητα του τελικού, η πρότασή μας, το άγριο φινάλε των πρωταθλημάτων, αλλά και τα δεδομένα της Eurovision.

Λοιπόν. Παρακολουθούμε τα δεδομένα του τελικού από τα μέσα της εβδομάδας με βάση τις παρατηρήσεις των αποδόσεων στις στοιχηματικές εταιρείες εντός και εκτός συνόρων. Υπενθυμίζουμε ότι οι απανταχού μπουκ είχαν διχαστεί. Άλλοι έχριζαν φαβορί την ΑΕΚ, άλλοι τον ΠΑΟΚ και οι αποδόσεις βρίσκονταν πολύ ψηλά.

Το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα του τελικού, οι ανά τον κόσμο πάροχοι του στοιχήματος «αποφάσισαν» επιτέλους: Φαβορί η ΑΕΚ λοιπόν σε τιμές μέχρι και 2,65 και αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ με αποδόσεις από 2,90 έως και 3,30. Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό ποντάρεται έντονα και πέφτει ο άσος των «κιτρινόμαυρων» πλησιάζοντας ακόμα και το 2,40.

Ο …καμμένος από χθες που οι αποδόσεις ήταν όλες στα ύψη είχε προτείνει ένα σύστημα που ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ισόποσο ποντάρισμα σε άσο και διπλό και όταν ανοίξει το σκορ, να πέσουν κάποια ευρώ στο Χ, ώστε να καλυφθούμε ολοκληρωτικά και να επωφεληθούμε από τις υψηλότατες αποδόσεις, βγάζοντας σίγουρο κέρδος.

Πλέον αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί σημειώθηκε σοβαρή πτώση στον άσο της ΑΕΚ. Η υποχώρηση ίσως να οφείλεται στην έδρα, ίσως σε άλλους παράγοντες που δεν γνωρίζουμε.

Από πλευράς κλασικής μορφής πονταρίσματος, αφήνουμε στην άκρη πλέον τα σημεία και αναζητάμε την τύχη μας στα τέρματα. Η ΑΕΚ αναμένεται απελευθερωμένη και ως ένα βαθμό άνετη μετά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό ίσως να την καθιστά λιγότερο αποφασισμένη, αλλά περισσότερο επικίνδυνη εφόσον η ροή του αγώνα κυλήσει υπέρ της. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δείχνει πιο διψασμένος για το τρόπαιο. Θα πιέσει και αυτός κατά διαστήματα και ενδέχεται να βρει δίχτυα με τις δυνατότητες που έχει. Από τη στιγμή που το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ξεπερνά το 2,00, αξίζει το ρίσκο.

Προτάσεις στην Ευρώπη

Αν η Λεβερκούζεν θέλει να βγει στο Champions League, θα πρέπει αφενός να νικήσει το Αννόβερο με όσο το δυνατό περισσότερα γκολ και αφετέρου να μην κερδίσει η γηπεδούχος Χοφενχάιμ τη Ντόρτμουντ. Στην περίπτωση που χάσουν οι Βεστφαλοί και πανηγυρίσει η Λεβερκούζεν, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία και όλα κρίνονται στη διαφορά τερμάτων. Γι’ αυτό over 3,5 στο ματς της ομάδας του Ρέτσου με το βαθμολογικά εκτός στόχων Αννόβερο.

Το γερμανικό πρωτάθλημα έφτασε στην τελευταία του αγωνιστική. Απίστευτης έντασης οι μονομαχίες Γκλάντμπαχ (για Ευρώπη) – Αμβούργο (τελευταία προσπάθεια για παραμονή).

Παράλληλα, η φορμαρισμένη Λειψία για να εξασφαλίσει έξοδο στο Europa League, οφείλει να κάνει διπλό στο Βερολίνο απέναντι στην αδιάφορη και ντεφορμέ Χέρτα.

Στη Β’ Ιταλίας (προτελευταία αγωνιστική) δεν υπάρχει για την Παλέρμο άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο παιχνίδι με τη 15η της κατάταξης Τσεζένα. Το φαβορί αγωνιά για να βρεθεί στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Στην προτελευταία αγωνιστική της Ισπανίας η Χετάφε θα κάνει τα πάντα για να νικήσει την Ατλέτικο και συγχρόνως να εισχωρήσει σε θέση ευρωπαϊκής εξόδου. Οι Μαδριλένοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Champions League και ετοιμάζονται για τον τελικό (την Τετάρτη) του EuropaLeague. Φουλ ροτέισον από τον Σιμεόνε.

Άλμα Ευρώπης επιχειρεί να κάνει και η Νις στην προτελευταία αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Αναμετράται με την Καέν, η οποία ναι μεν δεν έχει ξεμπερδέψει με τη σωτηρία της, όμως εκτός από υποδεέστερη βρίσκεται και σε κακή κατάσταση.

Μέσα σε όλα και η Φουρέιρα…

Στο μεταξύ, την ώρα που οι ποδοσφαιρικοί θα …σκοτώνονται εδώ και εκεί, στη Λισσαβώνα κάποιες θα τραγουδάνε και θα διεκδικούν τη δική τους διάκριση. Στον τελικό της Eurovision.

Το τραγούδι της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα ήταν πρώτο φαβορί σε όλο το προηγούμενο διάστημα με απόδοση γύρω από το 2,00, αλλά από σήμερα το πρωί διαδραματίζεται μια …μάχη στις αποδόσεις. Επικρατέστερο να κερδίσει το πρώτο βραβείο είναι το Ηνωμένο Βασίλειο η απόδοση του οποίου έπεσε στο 1,75. Ακολουθεί η Κύπρος και στην τρίτη θέση ανέβηκαν οι Σέρβοι (3,00), με το Ισραήλ να έπεται από κοντά (3,75).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ