Ανδαλουσία, «νηστεία», υστερία…

Ανδαλουσία, «νηστεία», υστερία…

Ο Χιμένεθ δεν είδε με καλό μάτι τον ορισμό του… κοντοχωριανού του διαιτητή στον τελικό

Καταλαβαίνουμε τους λόγους που η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιθυμούσε τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό του κυπέλλου αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης φημίζεται για την στήριξη του στην Ελλάδα.

Η έκπληξη έρχεται από την πλευρά του Μανόλο Χιμένεθ. Φανταζόμασταν ότι ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ θα ήταν χαρούμενος που θα ανταμώσει έναν συμπατριώτη του αφού θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να αποφύγει εφιάλτες σαν τον περσινό στον Βόλο. Και όμως ο 54χρονος τεχνικός της πρωταθλήτριας δεν υποδέχτηκε με καλό τρόπο την επιλογή του Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

Οι δυο τους προέρχονται από την ίδια περιοχή της Ισπανίας, την Ανδαλουσία. Από την Σεβίλλη ο ένας και από την Αλμερία ο ρέφερι. Ως εκ τούτου ο Μπορμπαλάν δεν σφύριζε παιχνίδια της Σεβίλλης και έτσι ο Χιμένεθ δεν τον βρήκε μπροστά του όσο ήταν προπονητής εκεί.

Σε επίσημα ματς της Πριμέρα, τον βρήκε δυο φορές στον δρόμο του, χωρίς να πανηγυρίσει. Στις 22 Ιανουαρίου του 2012 συναντήθηκαν στο Λεβάντε- Σαραγόσα 0-0 και την επόμενη σεζόν στις 14 Απριλίου 2013 στο Σαραγόσα- Μπαρτσελόνα 0-3.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε σαν κακό οιωνό τον ορισμό του συμπατριώτη του αφού και στο εντός έδρας ματς με την Ντιναμό Κιέβου, σφύριξε Ισπανός διαιτητής (Ντελ Σέρο) και η Ενωση δεν κέρδισε. Λέτε να είναι προληπτικός;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ