Στοίχημα : Ένα γκολ μας δίνει κέρδος στον τελικό

Στοίχημα : Ένα γκολ μας δίνει κέρδος στον τελικό

Εκμεταλλευόμαστε τη διαφωνία των στοιχηματικών εταιρειών περί φαβορί και τις υψηλές αποδόσεις και περιμένουμε να ανοίξει το σκορ.

Ωραίο είναι το στοίχημα. Πολύ ωραίο. Ώρες συνεχόμενες μπορείς να ποντάρεις, αρκεί να υπάρχει φυσικά η οικονομική δυνατότητα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους. Υπάρχουν οι μυημένοι που ρίχνουν ευρώ σε ό,τι κινείται, υπάρχουν και οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι φυσικά που δοκιμάζουν την τύχη τους μια φορά στο τόσο και το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν.

Υπάρχει και μία πολύ μικρή υποκατηγορία, αυτή που απαρτίζεται από παίκτες που ουσιαστικά ζουν από το στοίχημα. Ποντάρουν στα σίγουρα, ακόμα και στο 1,05 με πονταρίσματα πεντάλεπτα ή άντε δεκαπεντάλεπτα στο live και επωφελούνται από την πτώση των αποδόσεων μέσω του cash out.

Ο …καμμένος θα προσπαθήσει να ξεχάσει όλα τα παράδοξα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ξεχάσει και τον Μπορμπαλάν και θα αφοσιωθεί στη δουλειά του αποκλειστικά.

Όπως γράφαμε χθες, οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες διαφωνούν ως προς το ποιος είναι φαβορί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και το πρωί της Παρασκευής η εν λόγω διαφωνία συνεχίζει να υφίσταται. Άλλες πλατφόρμες υπολογίζουν επικρατέστερη την ΑΕΚ, άλλες τον ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο δεν συνηθίζεται μια μέρα πριν από την έναρξη ενός αγώνα.

Και τώρα πρέπει να αναφέρουμε μια παρατήρηση. Όσο οι στην Ελλάδα πάροχοι στοιχήματος δεν βγάζουν άκρη με το ποιον θα χρίσουν φαβορί, οι αποδόσεις θα ίπτανται. Η απόδοση της νίκης της ΑΕΚ κυμαίνεται μεταξύ 2,70-2,80 και του ΠΑΟΚ από 2,70 έως και 3,00. Στο εξωτερικό παρατηρείται κίνηση προς τον εξορθολογισμό των τιμών. Κόβουν το …καρπούζι στη μέση, αλλά χαμηλώνουν τις τιμές γύρω από το 2,60.

Και σκοπεύοντας να βγάλουμε κέρδος από το ματς αυτό, πρέπει να «χτυπήσουμε» από σήμερα. Αν οι ξένοι ρίχνουν τις τιμές, θα τους ακολουθήσουν σύντομα και οι Έλληνες.

Καλό θα ήταν να έχουμε λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρείες. Πιάνουμε τα βασικά σημεία. Ψάχνουμε να βρούμε την ΑΕΚ στη μεγαλύτερη απόδοση που εμφανίζεται και ποντάρουμε στη νίκη της στο 90λεπτο. Τα πχ 10 ευρώ στο 2,80 δίνουν 28. Αμέσως μετά ψάχνουμε τον ΠΑΟΚ και ποντάρουμε το ίδιο ποσό. Τα πχ 10 ευρώ στο 3,00 δίνουν 30 (φυσικά και τα ευρώ αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεση και τις δυνατότητες του καθενός μας).

Ξεκινάει το ματς, παρακολουθούμε οπωσδήποτε τι γίνεται στο live και λίγα λεπτά αφότου σημειωθεί το πρώτο γκολ, ποντάρουμε στην ισοπαλία, η τιμή της οποίας μπορεί να έχει εκτοξευθεί και στο 5,00 ή στο 6,00 υπολογιστικά. Τότε ένα μέρος από το ποσό που δαπανήσαμε στο αρχικό μας ποντάρισμα (το ανώτερο μέχρι το μισό, πχ 5 ευρώ) το ρίχνουμε στο Χ. Καλυπτόμαστε πλήρως και μετά περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει στο παιχνίδι για να μάθουμε τι περισσότερο θα αποκομίσουμε. Για να είναι το κέρδος αξιοπρεπές, τα ποσά μας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα, αλλά για να γίνουμε κατανοητοί χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα τα μικρότερα.

Αυτό το «σύστημα» μπορεί να φανεί χρήσιμο μόνο όταν οι αποδόσεις και των δύο ομάδων κυκλοφορούν από 2,80 και πάνω. Γι’ αυτό και το αναφέρουμε ειδικά για την περίπτωση του αυριανού τελικού.

Το θέμα φυσικά είναι να ανοίξει το σκορ και εδώ είναι ο τζόγος της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ