Στοίχημα : Τελικά ποιος είναι φαβορί στο ΟΑΚΑ;

Στοίχημα : Τελικά ποιος είναι φαβορί στο ΟΑΚΑ;

Συνήθως όταν επίκειται ένας αγώνας, άπαντες γνωρίζουμε καιρό πριν ποιος θα παραταχθεί σηκώνοντας το βάρος του φαβορί και ποιος θα είναι «ελαφρύς» ως αουτσάιντερ. Είτε αν πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος είτε για Champions και Europa League είτε για τελικό EURO ή Μουντιάλ. Κι αν κάποιο ματς προμηνύεται ιδιαίτερα έως πάρα πολύ αμφίρροπο, τότε οι αποδόσεις […]

Συνήθως όταν επίκειται ένας αγώνας, άπαντες γνωρίζουμε καιρό πριν ποιος θα παραταχθεί σηκώνοντας το βάρος του φαβορί και ποιος θα είναι «ελαφρύς» ως αουτσάιντερ. Είτε αν πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος είτε για Champions και Europa League είτε για τελικό EURO ή Μουντιάλ. Κι αν κάποιο ματς προμηνύεται ιδιαίτερα έως πάρα πολύ αμφίρροπο, τότε οι αποδόσεις είναι ισόποσες σε άσο και διπλό με το Χ όπως πάντα ανεβασμένο.

Το Σάββατο διεξάγεται ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου. ΑΕΚ από τη μια πλευρά, ΠΑΟΚ από την άλλη. Στο ΟΑΚΑ θα τα πουν και με κόσμο, πιθανότατα και με τους δύο επικεφαλής των διοικήσεων στην εξέδρα. Η αναμέτρηση αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς δεν θα μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του βασικού παρόχου στοιχήματος της χώρας, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα ματς της Ένωσης.

Θα μου πείτε με τόσα παράδοξα που είδαμε μέσα σε όλη τη σεζόν, ο τελικός Κυπέλλου θα περιμέναμε να ήταν διαφορετικός;

Συνεχίζονται όμως τα παράδοξα. Οι μπουκ που σχεδόν πάντα υπολογίζουν ακόμα και καλύτερα από τις ομάδες διχάζονται όσον αφορά αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουν «αποφασίσει» ποιος είναι φαβορί και ποιος αουτσάιντερ δύο μέρες πριν από το σφύριγμα της έναρξης!

Ειδικά οι διαδικτυακές που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ελλάδα! Αλλού βλέπουμε την ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ να προσφέρεται στο 2,60 με 2,65. Αλλού όμως το εν λόγω σημείο ίπταται στο 2,80 με 2.90! Όσον για τον ΠΑΟΚ, συμβαίνει το αντίστροφο. Αλλού αγγίζει το 2,90, αλλού το ξεπερνάει και αλλού ξαφνικά χαμηλώνει μέχρι και στο 2,60! Το Χ κινείται μεταξύ 2,85 και 3,10. Ακόμα και στην ισοπαλία υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις. Τουλάχιστον πάνω κάτω συμφωνούν στο over (2,30-2,35) και στο under 2,5 (1,55)…

Στο εξωτερικό η κατάσταση είναι ελαφρώς πιο ξεκάθαρη. Και εκεί, βασικά σε πολλές εταιρείες βλέπουμε διαφορετικά φαβορί, όμως η διαφορά τους δεν είναι και τόσο μεγάλη. Γύρω από το 2,55-2,65 ορίζονται οι τιμές των σημείων. Ο ΠΑΟΚ λογίζεται ως ασθενές φαβορί σε αρκετές πλατφόρμες, αλλά η πρώτη τάση επηρεάζει το σημείο του άσου, δηλαδή της νίκης της ΑΕΚ!

Έχουμε μπροστά μας δύο 24ωρα για να δούμε πού θα καταλήξει το ζήτημα.

Σε καθαρό στοιχηματικό επίπεδο τώρα χθες παίξαμε ωραία και σχεδόν όλα τα στοιχήματά μας ήταν ζωντανά μέχρι το 90’. Εξαίρεση αποτελεί η Άρσεναλ, λόγω συγκυριών, αφού από το 15’ κλήθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαυροπάνου.

Αναφορικά με το αποψινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο πέραν ελάχιστων «αναλαμπών». Από αυτές μας ενδιαφέρει ο τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας. Αναμετράται η Ακίσασπορ με τη Φενερμπαχτσέ. Όσο η πλέον ονομαστή ομάδα προσφέρεται γύρω από το 1,60, ασχολούμαστε και εμείς μαζί της. Η Φενέρ έχει να σηκώσει τρόπαιο από το 2016 (πρωτάθλημα και Κύπελλο). Σίγουρα θα ήθελε να επανέλθει. Αναμένεται και «ψυλλιασμένη», καθώς η αντίπαλός της έπιασε στον ύπνο τη Γαλατασαράι και την απέκλεισε με διπλό μέσα στην Πόλη, εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο ροτέισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ