ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Γραμμένος, ΠΑΟΚ και… πλαϊνοί πίσω από τον ξένο διαιτητή

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Γραμμένος, ΠΑΟΚ και… πλαϊνοί πίσω από τον ξένο διαιτητή

Ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους διαιτητές, όχι η ΑΕΚ, και ο Γραμμένος με... δική του απόφαση παλεύει να τους φέρει. Η «μάχη» άλλωστε δεν ήταν τόσο για τον Σιδηρόπουλο, που δεν ήταν κοινής αποδοχής, αλλά για τους πλαϊνούς...

Δεν μου αρέσουν οι πολλές σάλτσες. Θα σας αποκαλύψω αμέσως το στόρι. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη. Όταν ο Τριτσώνης όρισε τον Κομίνη στο παιχνίδι Πανιώνιος-Λεβαδειακός και παραλίγο να …γκρεμιστεί η ΕΠΟ.

Έγινε σεισμός στο Πάρκο. Είδαν και έπαθαν να συνεφέρουν τον Γραμμένο. Δεν τολμάει βέβαια να ακουμπήσει τον Σταυράκο γιατί τον προστατεύει ο αίλουρος. Τέσπα. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να αλλάξουν τον ορισμό και το έκαναν… τραυματίζοντας μέχρι νεωτέρας τον Κομίνη.

Το συμβάν όμως ταρακούνησε τον πρόεδρο. Τον «δικό τους» Γραμμένο γιατί το μυαλό του πήγε αμέσως στον τελικό. Πρώτος σας είπα ότι η ΑΕΚ θέλει τον Παπαπέτρου για το ματσάκι και ο ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο. Τα περί κοινής αποδοχής, ειδικά για τον Σιδηρόπουλο, είναι παραμύθια. Μετά από μέρες σας εξήγησα τον λόγο.

Μέχρι το πατατράκ με τον Κομίνη, ο Γραμμένος προωθούσε φουλ τον Σιδηρόπουλο. Όμως τον ξύπνησαν οι φίλοι του από τον Βορρά την Πέμπτη. Γεννήθηκε ξαφνικά η ιδέα για ξένο διαιτητή στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ το θέλει αυτό, όχι η ΑΕΚ.

Τι φοβήθηκαν ο Γραμμένος και οι φίλοι του που εργάζονται νυχθημερόν για την βόρεια… εξυγίανση; Ότι και να βάλουν τον Σιδηρόπουλο διαιτητή δεν είναι σίγουροι. Μπορεί να την… πατήσουν από τους βοηθούς και τους επιπρόσθετους. Τα ίδια έκαναν πέρσι στον Βόλο. Η συνταγή είναι δική τους. Κλονίστηκε λοιπόν η εμπιστοσύνη τους στην επιτροπή μετά από αυτό που έγινε με τον Κομίνη.

Έτσι άρχισε να κυκλοφορεί το σενάριο για τον ξένο, τον οποίο ετοιμάζεται να φέρει ο Γραμμένος με όλες του τις δυνάμεις. Με… δική του απόφαση. Χωρίς να έχει προηγηθεί ανάλογο αίτημα. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε αν θα τα καταφέρει.

Η υπόθεση εξελισσόταν σε θρίλερ. Αν μάλιστα τώρα, που φαίνεται «δεμένο» κάτι στραβώσει και δεν έρθει τελικά διαιτητής από το εξωτερικό θα ακολουθήσει πανικός για τους συνεργάτες του Σιδηρόπουλου ή του Παπαπέτρου. Όποια πλευρά ηττηθεί σε αυτό το σκέλος, δηλαδή του διαιτητή, θα πατήσει επί πτωμάτων για να κάνει δικούς της τους υπόλοιπους. Θέλει οπωσδήποτε να έχει την… πλειοψηφία στους ρέφερι. Η μάχη των δικεφάλων έχει ήδη μεταφερθεί σε άλλο πεδίο. Για αυτό καθυστερούν οι επίσημες ανακοινώσεις. Δεν είναι απλά τα πράγματα.

Αντιθέτως ο ξένος θα έρθει πακέτο με τους βοηθούς και τους επιπρόσθετους. Έτσι η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να βάλει το χεράκι της στους ορισμούς. Αυτό θέλει να μπλοκάρει ο ΠΑΟΚ αφού κατάλαβε μέσω του ορισμού του Κομίνη ότι δεν μπορεί να ελέγξει πλήρως την κατάσταση. Στους ορισμούς. Ολόκληρο πρωτάθλημα έχασαν και ακόμα κοιμούνται στην Σαλόνικα. Τελικά η… εξυγίανση έχει και άλλα επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ