«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ποιος έκανε την παραπάνω δήλωση και το αποτέλεσμα της θέλησής του πληρώνει επί 1,85;

Εξ αναβολής στην Premier League έχουμε σήμερα κατά κύριο λόγο. Ο… καμμένος ξύπνησε και χώθηκε μέσα στο BBC. Και όσο παρατηρείς όλο και κάτι παίρνεις.

«Θέλω να νικήσουμε τους τελευταίους αγώνες. Θα πάω στο Λέστερ και θα κάνω τα πάντα για να οδηγήσω την ομάδα στη νίκη. Πλέον δεν έχουμε τελικούς Κυπέλλων και αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων για να κάνω ροτέισον».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Αρσέν Βενγκέρ. Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την Άρσεναλ, παρατηρήθηκε έντονη συσπείρωση στην ομάδα. Δεν φάνηκε τόσο στο Europa League, εξαιτίας της δεδομένης ανωτερότητας της Ατλέτικο, αλλά στο αγγλικό πρωτάθλημα η εικόνα των Λονδρέζων άλλαξε σημαντικά. Απόψε οι «κανονιέρηδες» πηγαίνουν στο Λέστερσαϊρ, όπου οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς 10 παίκτες. Ούτως ή άλλως φαίνονται να τα έχουν σχεδόν παρατήσει. Προχωρούν από ήττα σε ήττα ή μάλλον από συντριβή σε συντριβή. Φυσικά και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο στον αγώνα τους με αντίπαλο του ονόματος της Άρσεναλ. Όμως, απουσίες και πρόσφατα δείγματα γραφής δεν συνηγορούν σε κάτι τέτοιο. Το διπλό ανεβαίνει στο 1,85 και υπάρχουν πιθανότητες και over 2,5 ή 3,5.

Δείτε και την Τσέλσι. Δεν της φτάνουν οι απλές νίκες. Χρειάζεται και μεγάλα σκορ, γιατί η τέταρτη θέση υπάρχει περίπτωση να κριθεί στις ισοβαθμίες με Τότεναμ ή Λίβερπουλ. Και εκεί θα υπερισχύσει η διαφορά τερμάτων. Οι Λονδρέζοι του Κόντε υστερούν και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν αρκετά. Over 2,5 ή 3,5 λοιπόν και όσοι αρέσκονται στα fan bets, μπορούν να δοκιμάσουν και στο φορμαρισμένο και ορεξάτο Ζιρού για anytime σκόρερ.

Είπε κανείς ότι η Τότεναμ θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια; Θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της και να υποχρεώσει τη Νιούκαστλ στην τέταρτη διαδοχική ήττα. Άσος λοιπόν συνδυαστικά με 2-3 γκολ και anytime σκόρερ ο Κέιν. Καλύτερη ομάδα έχουν τα «σπιρούνια» και η κατάκτηση της τέταρτης θέσης είναι μονόδρομος. Αν νικήσουν απόψε, θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα.

Και ένα μεγάλο ρίσκο. Η βαθμολογικά αδιάφορη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει στο νου της ουσιαστικά μόνο τον τελικό του Champions League παρατάσσεται στο Σάντσες Πιθχουάν χωρίς τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ. Αυτός είναι ο λόγος που πέφτει παντού ο άσος συν το ότι η Σεβίλλη κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ