Τιμής ένεκεν οι ορισμοί του τελικού

Τιμής ένεκεν οι ορισμοί του τελικού

Είμαστε στην εβδομάδα του τελικού στο κύπελλο. Η ΚΕΔ έχει εύκολο έργο. Αρκεί να ορίσει τους διαιτητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την... εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Που δικαιωματικά αξίζουν να βρεθούν στο ντέρμπι των δικεφάλων.

Δεν πιστεύουμε να τολμήσουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης να ορίσουν άλλον διαιτητή από τον Κομίνη. Θα ήταν έγκλημα. Πάει, γέννησε η γυναίκα του. Δεν έχει τώρα κώλυμα. Ας το επιχειρήσει πάλι αν έχει …φρύδια ο Γιαννάκης.

Ο Κομίνης θα μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα στα αποδυτήρια. Είναι εξπέρ. Μπορεί πάλι να χρειαστεί. Ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει η ΕΠΟ να πάρει τα μέτρα της. Ίσως προκύψει ανάγκη να αλλάξει το σκορ.

Πρώτος βοηθός να οριστεί ο Κούλα. Είναι στην Αγγλία για τουρνουά. Ε, και; Ας τον φέρουν πίσω για το Σάββατο. Για μία βραδιά. Αν δεν μπορούν, τη θέση του να πάρει ο Καλφάκης που δεν είδε το οφσάιντ του Πέλκα στα Γιάννενα ή ο Κουντουρέλλης που ακύρωσε το γκολ του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ. Για όλα υπάρχει λύση.

Η θέση του δεύτερου βοηθού ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Ποντίκη. Τον ίδιο ρόλο είχε στην Τούμπα. Καλά ρε άχρηστοι, ορίσατε τον Κομίνη και ξεχάσατε τον Ποντίκη; Φτου σας αχάριστοι. Έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε στον τελικό.

Πρώτος επιπρόσθετος πρέπει να μπει ο Βάτσιος. Αν γίνει φάουλ εκτός περιοχής για την ΑΕΚ να πει στον Κομίνη ότι είναι πέναλτι. Να το πάρει πάνω του.

Δεύτερος επιπρόσθετος να είναι ο Τζήλος. Για να βοηθήσει πάλι τον ΠΑΟΚ, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί.

Για το πόστο του τέταρτου είναι κατάλληλος ο Σίπκας. Από την Πέλλα. Που μέτρησε το γκολ από θέση οφσάιντ του Βράνιες στην Ξάνθη. Μετά εμπόδισε τον Ατρόμητο να κάνει το 0-2 στην Τούμπα. Αφού έχει ευνοήσει και τους δύο δικέφαλους μπορεί να σταθεί άνετα μεταξύ των πάγκων.

Ποιος άραγε κάνει για παρατηρητής διαιτησίας σε αυτό το παιχνίδι; Ποιος άλλος από τον Τσαχειλίδη. Θα εκπροσωπήσει όλα τα μπουμπούκια που ορίζει. Ήταν και στον περσινό τελικό της ντροπής στον Βόλο. Πριν μπει στην ΚΕΔ. Αυτή η ντριμ τιμ δεν μπορεί να απουσιάσει από το Ολυμπιακό στάδιο. Η προσφορά της στην… εξυγίανση που γίνεται είναι ανεκτίμητη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ