Με ελικόπτερο στο ΟΑΚΑ και τον Μπέο στο κέντρο του γηπέδου!

Με ελικόπτερο στο ΟΑΚΑ και τον Μπέο στο κέντρο του γηπέδου!

Συγκίνηση για την αμέριστη συμπαράσταση του Μπέου στον Ιβάν! Περηφάνια για τον Ιβάν η στήριξη του Μπέου που από πέρσι «πολιορκεί».

Θα σας το εξομολογηθώ και αμαρτία ουκ έχω! Με πήραν τα ζουμιά μωρέ! Τέτοια συγκίνηση έχω να την νοιώσω από τότε που οι δύο Πόντιοι αμέριμνοι αγκαλιάζονταν και έσμιγαν τις δυνάμεις τους για να σώσουν το άμοιρο το ποδοσφαιράκι μας! Ναι ντε, αλήθεια λέω (αυτή που πάντα θριαμβεύει…).

Διάβαζα τις αράδες και σκεφτόμουν! Τι άνθρωπος! Στις δύσκολες στιγμές φίλοι μου μετράς τους φίλους σου!

Εκεί ο Αχιλλέας (ποιος Αχιλλέας; Ένας είναι ο Αχιλλέας…) στο πλευρό του ηγέτη! Του ΠΑΟΚάρχη, του Εθνάρχη, ναι γιατί όχι; Στον Πούτιν δεν έστειλε επιστολή ο Ιβάν για να απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί μας; Κολλητός του Τσίπρα δεν είναι; Πρέπει να είναι πολύ περήφανος ο Ιβάν που στέκεται δίπλα του ένας τέτοιος κολοσσός όπως ο Μπέος, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ!

Τι είπε λοιπόν ο Μπέος που πέρσι περίμενε τον Ιβάν στο γήπεδο του Βόλου να προσγειωθεί με το ελικόπτερο παραμονή του τελικού του… Μπερνα-Μπέου; Αυτουνού, του αξέχαστου τελικού που κέρδισε το ποδόσφαιρο και σύμφωνα και με τον Μπέο δεν κουνήθηκε φύλλο. Κάτι μαχαιριές είχαμε, κάτι μικροεπεισόδια, καμιά 100αρια τραυματίες αλλά ποιος ασχολείται με λεπτομέρειες. Από την στιγμή που ο Ιβάν είχε δώσει συγχαρητήρια σε όλους για τον άψογο τελικό τότε και ο Μπέος που βρήκε στο πρόσωπο του Ιβάν τον νέο ηγέτη για να «μασάει» και να στηρίξει απλόχερα βεβαίως, ακολούθησε.

Για αυτό και ο Μπέος ξέσπασε όταν του είπαν πως δεν επιτρέπεται να είναι ο Ιβάν στο γήπεδο στον τελικό! Ποιος είδε τον Αχιλλέα και δεν φοβήθηκε! Και ποια δικαστήρια μωρέ; Ποιες ποινές και ποιες αποφάσεις. Ο Μπέος τις «γράφει» κανονικά και για αυτό προέτρεψε και τον Ιβάν να το κάνει. Αν και ο Ιβάν είχε κάνει δήλωση πως δεν θα παραβρεθεί στον τελικό.

Και είπε ο κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου που ξέρει να μην ακολουθεί άλλωστε αποφάσεις, δικαστικές ή μη. Ο άνθρωπος που του απαγορεύεται ισοβίως η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο αλλά ήταν στους επίσημους στον τελικό του Μπερνα-Μπέου!

«Ποιος θα του το απαγορεύσει; Δημόσιο θέαμα είναι μπορεί να πάει και να κάνει ότι θέλει. Στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια δεν μπορεί να μπει. Ξέρεις δηλαδή ότι εκεί στις κερκίδες δεν θα υπάρχουν εγκληματίες; Τι λένε ρε; Είναι και νομικοί και τους πληρώνει; Εάν θυμάστε όταν μετά από αυτό το αίσχος βγήκα από τη φυλακή μετά από τρεις μέρες είχε παιχνίδι η Εθνική επί προεδρίας Πιλάβιου πήγα στο Καραϊσκάκη είδα τον Πιλάβιο τον έβρισα και έφυγα, είδα και το ματς. Δε με πείραξε κανείς. Ποιος θα μου το απαγορεύσει;». Όχι παίζουμε! Έτσι τσαμπουκαλίδικα λέμε!

Για αυτό και ο Μπέος είναι έτοιμος κόντρα σε όλους και όλα για την αγνή αγάπη που τρέφει στον Ιβάν να υποδεχθεί τον ηγέτη στο ΟΑΚΑ!

Με ελικόπτερο και πάλι να έρθει ο Ιβάν να προσγειωθεί στην μέση του γηπέδου και ο Μπέος με δάκρυα στα μάτια να τον υποδεχθεί!

Τι ζούμε θεέ μου, τι στιγμές, τι μεγαλείο! Και μόνο που φαντάζομαι την εικόνα ανατριχιάζω. Με πήραν και πάλι τα ζουμιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ