Στοίχημα : Η αρχή του τέλους

Στοίχημα : Η αρχή του τέλους

Η κινητικότητα στο διπλό της ΑΕΚ και η δράση στα πρωταθλήματα των ευρωπαϊκών χωρών.

Δύο μέρες απέμειναν για τη λήξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Ούτε πλέι οφ δεν θα έχει φέτος. Ό,τι είδαμε, είδαμε. Αποχαιρετάμε το βράδυ 8 ομάδες που συμμετέχουν σε τέσσερις αναμετρήσεις. Η ελληνική στοιχηματική αγορά δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα, αφού οι βασικές αποδόσεις (εκεί που υπάρχουν βέβαια) παραμένουν αναλλοίωτες. Όπως βλέπουμε όμως την παγκόσμια, είναι πολύ πιθανό να πέσει η τιμή του άσου της Λάρισας στο παιχνίδι με τη Λαμία. Τη νύχτα της Παρασκευής οι ξένοι προσέφεραν το εν λόγω σημείο μέχρι και στο 1,60. Και «απειλείται» το 1,55 του ΟΠΑΠ.

Τα σημεία (1-Χ-2) της συνάντησης του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά συνεχίζουν να μην συνοδεύονται από αποδόσεις και το Over 2,5 παραμένει στο 1,07. Το παράδειγμα του ΟΠΑΠ ακολουθούν εν πολλοίς και οι ξένοι, με τη διαφορά ότι έχουν κρατήσει ένα τυπικό 1,02.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει κινητικότητα (σταθερά πλέον στο 1,60 και κάτω), αλλά ο αγώνας αυτός δεν γίνεται να πονταριστεί στα πρακτορεία της γειτονιάς μας.

Παντελής αδιαφορία στο Ατρόμητος – Κέρκυρα, λόγω του 1,07 στον άσο. Καμία τάση, μέχρι τη νύχτα τουλάχιστον και στο εξωτερικό.

Αύριο θα κάνουμε λόγο για τα υπόλοιπα της αγωνιστικής.

Ώρα για στοίχημα τώρα

Ανεβαίνουμε ρίσκο κλιμακωτά. Από τα «εύκολα» στα δυσκολότερα.

Ψάξε- ψάξε, κάτι βρίσκεται

Αξίζει την προσοχή μας η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Μπαίνει στην προτελευταία αγωνιστική της. Έχει κριθεί η απευθείας άνοδος (Πάντερμπορν, Μαγδεμβούργο) και απομένει ο κάτοχος της τρίτης θέσης που θα οδηγηθεί σε μπαράζ ανόδου (με τον 16ο της Β’ Γερμανίας). Εκεί βρίσκεται η γνωστή μας Καρλσρούη με 66 πόντους (έναν περισσότερο από τη Βέχεν). Σκοπός της ο προβιβασμός φυσικά και θα κάνει σημαντικό βήμα αν κάνει διπλό στην εκτός στόχων Άαλεν. Ας το κάνει λοιπόν εδώ που έφτασαν τα πράγματα.

Για ένα …σεντόνι ζούνε

Η Βέρντερ Βρέμης έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Αγωνίζεται επιθετικά, δημιουργεί πολλές φάσεις και το αποτέλεσμα είναι να καταγράφονται πολλές δύσκολες στιγμές και στην άμυνά της. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από δύο ήττες (από Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη) και έτσι όπως τα κατάφερε ρίχνει σήμερα το τελευταίο της χαρτί για την τετράδα. Η νικά τη Βέρντερ και πλησιάζει στο στόχο της ή βρίσκεται στο «έλεος» της Ντόρτμουντ και της Χοφενχάιμ. Το κίνητρο ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ας συνέλθουν για να κερδίσουν.

Να τελειώνει η Γουέστ Χαμ

Για την Premier League ξεκινά τυπικά σήμερα η 37η και προτελευταία αγωνιστική, όμως οι περισσότερες από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχουν δώσει καν 36 αγώνες. Ια έχουν εξ αναβολής μεσοβδόμαδα. Το γεγονός αυτό κάνει να φαίνεται ρευστή η κατάσταση γύρω από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί γύρω κινείται η Γουέστ Χαμ (στο +3) και βέβαια αγωνιά. Χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στο Λέστερσαϊρ απέναντι στις «αλεπούδες». Η προ διετίας πρωταθλήτρια προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Έχασε το ρυθμό της και τους στόχους της για τη συνέχεια. Τα «σφυριά» όμως παίζουν για την επιβίωσή τους και όσο το Χ και το διπλό ξεπερνά τα τριάρια, θα ενδιαφερόμαστε.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Πάλι στη Μπουντεσλίγκα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπέστη τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (ισοπαλία το εναπομείναν ματς). Συνεχίζει να διατηρείται στην έβδομη θέση (ενδεχομένως να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο) και να περιμένει πώς και πώς τον τελικό Κυπέλλου με τη Μπάγερν. Για το Αμβούργο ο αγώνας είναι πιο οριακός από ποτέ. Αν πάρει αποτέλεσμα, ενδέχεται να βιώσει τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία του. Τα τελευταία του δείγματα είναι ενθαρρυντικά, το πάθος του δεδομένο και οι αποδόσεις του Χ2 ξανά τεράστιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ