Οι γυναικολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους

Οι γυναικολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους

Η ΚΕΔ όρισε τον Κομίνη την ημέρα που γέννησε η γυναίκα του. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε οι γυναικολόγοι. Με τα σύγχρονα μηχανήματα. Ο δε Κομίνης δεν είχε ρωτήσει τον δικό του πότε ήταν να γεννηθεί το παιδί για να δηλώσει κώλυμα;

Εκείνο το φοβερό βράδυ στην Τούμπα έγιναν πολλά και διάφορα. Ο Κομίνης λύγισε στα αποδυτήρια από την πίεση και την ένταση. Γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε από τον ίδιο ότι κάποια στιγμή είπε: «Λυπηθείτε με, περιμένω μωρό, γεννάει η γυναίκα μου». Είπε επίσης ότι δεν θέλει να σφυρίξει ξανά αλλά αυτό γρήγορα το ξέχασε.

Τελικά ο ίδιος γνωστοποίησε ότι το παιδί γεννήθηκε. Εντελώς τυχαία την ημέρα που ορίστηκε πάλι! Γίνονται αυτά; Βεβαίως. Με την ΚΕΔ της …εξυγίανσης και τους διαιτητές της θα αλλάξουν θέση, αν είναι απαραίτητο, ο ήλιος με την σελήνη. Θα ζήσουμε θαύματα σαν αυτά που αναφέρονται στη Βίβλο. Δεν πλήττεις με αυτή την επιτροπή.

Αλλά τέτοια ακρίβεια; Να πάει να ορίσει τον Κομίνη την ημέρα που γέννησε η γυναίκα του; Αυτά δεν τα κάνουν ούτε οι γυναικολόγοι. Με τα σύγχρονα μηχανήματα. Ο δε Κομίνης δεν είχε ρωτήσει τον δικό του πότε ήταν να γεννηθεί το παιδί για να δηλώσει κώλυμα;

Η ΚΕΔ τον …τραυμάτισε μέχρι νεωτέρας. Έτσι κάνει σε όσους περιμένουν παιδί ή όταν αυτό γεννιέται. Άρα φέτος έχουν γίνει και άλλοι διαιτητές γονείς και δεν το πήραμε χαμπάρι. Όταν δεν αγωνίζονται για προσωπικό λόγο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου με τους ορισμούς, τότε κάτι άλλο θα συμβαίνει. Κάποια στιγμή θα το μάθουμε και αυτό. Πάντως δεν πρόκειται για γέννα. Μπορεί να αφορά γάμο.

Ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης πάντως την έφαγαν την σφαλιάρα τους από τον Βορρά. Φαίνεται πως ο Γραμμένος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ολόκληρο πρωτάθλημα χάθηκε. Να γίνει το ίδιο και με το κύπελλο; Ο Περέιρα πως αντέχει με όλα αυτά; Άνετα. Και χωρίς να του έχει γίνει μείωση στις αποδοχές.

Για τον Μαρίν σας τα είπα. Καλό παιδί αλλά …λίγος και συνταξιούχος. Για να συμπληρώσει ένσημα ήρθε ο άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ο Κομίνης πρόλαβε να μετρήσει γκολ στο παιχνίδι Πανιώνιος-Λεβαδειακός που ορίστηκε. Πριν τον αλλάξουν με τον Τσαμούρη. Τι; Δεν άρχισε το ματς; Ποια η διαφορά με την Τούμπα που παίχθηκαν 90 λεπτά; Αλλού κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ