Στοίχημα : Από το ταμείο στη Ρωμαϊκή Αρένα

Στοίχημα : Από το ταμείο στη Ρωμαϊκή Αρένα

Ικανοποίηση στοιχηματική από τη μάχη του Μπερναμπέου και στροφή στην παρέα του Σαλάχ.

Οι βασικές μας προτάσεις για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μπάγερν έπιασαν τόσο. Τόσο το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ συνδυαστικά με το over 2,5, καθώς και το σκέτο Over 3,5 έγιναν πράξη στο Μπερναμπέου. Ικανοποιηθήκαμε και στοιχηματικά και ύστερα από πολύ καιρό απολαύσαμε και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε.

Όπως γράφαμε χθες, η Μπάγερν δεν ξεγράφεται. Και θα κατέθετε κάθε ικμάδα των αντοχών της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι έκανε ο μεγάλος σύλλογος του Μονάχου, ο οποίος αποκλείστηκε όχι γιατί ήταν κατώτερος των Μαδριλένων. Έμεινε εκτός συνέχειας, λόγω αμυντικών λαθών που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί της και μιας ακόμα διαιτητικής ατασθαλίας που όλως τυχαίως ήταν ξανά υπέρ της Ρεάλ. Για το πέναλτι στο οφθαλμοφανές χέρι του Μαρσέλο μιλάμε που δεν καταλογίστηκε. Όταν συμβαίνουν τέτοια λάθη στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο, τι να πούμε μετά για τα όποια πρωταθλήματα. Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έγινε η παράβαση και αν καταλογιζόταν η εσχάτη των ποινών, το δεύτερο θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Αναφορικά με τους τζίρους, πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ έγραψε η αγορά του 1-2-Χ στο ανταλλακτήριο της betfair. Μοιρασμένο το ποσό εξ αρχής το ίδιο και στο Live εξαιτίας της συγκλονιστικής εξέλιξης.

Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει στη Ρώμη. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο συγκρούεται με τη Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι είχαν νικήσει 4-2 στο Άνφιλντ. Υπερασπίζονται το σκορ πρόκρισης και με την πρώτη ευκαιρία περιμένουμε να το διευρύνουν κιόλας.

Οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν όσα έπραξαν απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η γνώμη του …καμμένου είναι ότι αυτά γίνονται μια φορά. Ο Κλοπ θα είναι ακόμα περισσότερο «ψυλλιασμένος». Άλλωστε έλαβε και ο ίδιος μήνυμα από τα τελευταία λεπτά της προηγούμενης αναμέτρησης, οπότε η «Λύκαινα» του έβαλε δύο γκολ.

Αυτή είναι και η «μαγική» λέξη του σημερινού ημιτελικού. Οι Ιταλοί θα λιώσουν στο γήπεδο, κάνοντας συνεχώς επιθέσεις και αμυνόμενοι μαζικά. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στη ελλιπή απόψε Λίβερπουλ. Μπορούν όμως να ανταποκριθούν ταυτόχρονα σε άμυνα και επίθεση όταν έχουν  μπροστά τους την πιο γρήγορη και εκρηκτική επίθεση του κόσμου;

Την απάντηση θα την πάρουμε στο γήπεδο. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ξανά συνδυαστικά με over 2,5 και από μόνο του το Over 3,5.

Αναφορικά με σκόρερ για όσους διασκεδάζουν στοιχηματίζοντας, ο Έντιν Τζέκο αναμένεται να πάρει πολλές πρωτοβουλίες. Βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση. Στην αντίπερα όχθη, τόσο ο Σαλάχ όσο και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μπορούν να κάνουν τη διαφορά για ακόμα ένα παιχνίδι. Ειδικά αν βρουν κενούς χώρους.

Για θέμα πρόκρισης δεν το συζητάμε. Προ μηνών είχαμε κάνει λόγο για τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τότε η τιμή της κυκλοφορούσε στο 14,00 και πάνω. Δεν θα πάμε κόντρα στον εαυτό μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ