Φάντελ ή… χάος

Φάντελ ή… χάος

Δύο είναι οι τάσεις. Να έρθει ο Φάντελ, που ακούγεται ή κάποιος συμπατριώτης του. Συνταξιούχος της διαιτησίας σαν τον Μαρίν.

Σύντομα η ΚΕΔ θα αποκτήσει και τρίτο μέλος από το εξωτερικό. Ο Περέιρα και ο Μαρίν φαίνεται πως χρειάζονται τον Γερμανό τους. Από τα μέρη της Μέρκελ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην διεθνής διαιτητής που θα μπει στην επιτροπή. Τώρα παίζεται όλη η ιστορία μάγκες μου για του χρόνου. Η επιλογή του προσώπου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα εξελίξεις.

Δύο είναι οι τάσεις. Να έρθει ο Φάντελ, που ακούγεται ή κάποιος συμπατριώτης του. Συνταξιούχος της διαιτησίας σαν τον Μαρίν. Καλός τυπάκος είναι ο Ισπανός. Ευγενικός, τον συμπαθούν στο πάρκο αλλά δεν …κάνει. Είναι άλλης εποχής. Τον καπέλωσαν αμέσως ο Περέιρα, ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης.

Ο Φάντελ είναι διαφορετική περίπτωση. Καριερίστας. Μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA. Δεν θα έρθει να αποκτήσει φιλίες. Δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Είναι ψυχρός, απρόσιτος και τον ενδιαφέρει να βελτιώσει το βιογραφικό του. Όχι να το καταστρέψει.

Μπλέξανε τα λαμόγια από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα. Αυτομάτως ο Περέιρα θα χάσει τα πρωτεία. Θα πέσει στην ιεραρχία. Δεν θα είναι πλέον επικεφαλής της ΚΕΔ. Ο Φάντελ έχει πιο πολλά γαλόνια από εκείνον στην ευρωπαϊκή διαιτησία. Με τον Γερμανό δεν θα αλωνίζουν στα γραφεία ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης.

Μπορείτε να φανταστείτε ποιοι επιθυμούν την έλευση του Φάντελ και ποιοι κάνουν ότι περνάει από χέρι τους για να την εμποδίσουν. Οι …εξυγιαντές πετάγονται στον ύπνο τους. Βλέπουν εφιάλτες. Ότι δεν μπορούν να δώσουν το χαρτάκι. Ότι δεν μπορούν να παίξουν με τους δικούς τους διαιτητές και βοηθούς.

Τύποι σαν τον Φάντελ είναι ο φόβος και ο τρόμος τους. Προτιμούν άλλους. Σαν τον Περέιρα που προσαρμόζονται άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα. Που αντί να φτιάξουν την κατάσταση την έκαναν χειρότερη.

Η τελική απόφαση θα δείξει και τις πραγματικές προθέσεις της FIFA και της UEFA για το επόμενο πρωτάθλημα. Θα έχουμε Φάντελ ή …χάος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ