Παραλίγο… ρινγκ

Παραλίγο… ρινγκ

Στα χέρια πιάστηκαν ο Μπελγκαζουανί με τον βοηθό του Ανιγκό!

Στην Λιβαδειά τα στεγανά των αποδυτηρίων μπορεί να αποσιώπησαν το επεισόδιο του Σαχίρ Μπελγκαζουανί με τον άμεσο συνεργάτη του Ζοζέ Ανιγκό αλλά όσοι έψαξαν για ποιον λόγο είχε αποκλειστεί ο Μαροκινός από την αποστολή του τελευταίου ματς με την ΑΕΚ, έμαθαν τα καθέκαστα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τσαντισμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε τον λόγο από τον Ζοζέ Ανιγκό, γιατί δεν αγωνίστηκε έστω και ως αλλαγή. Ο τρόπος του δεν ήταν και ο… καλύτερος και ο βοηθός του Γάλλου προπονητή, ο Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ κινήθηκε προς το μέρος του. Ο Μπελγκαζουανί δεν μάσησε και άρχισε να πηγαίνει και αυτός προς τη κατεύθυνση του. Οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών αποφεύχθηκαν οι μπουνιές. Φυσικά τα… γαλλικά πηγαίνανε σύννεφο.

Ο Μαροκινός κλήθηκε σε απολογία, αποκλείστηκε από τις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ προπονείται και μόνος του… Βέβαια αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και στελέχη της ομάδας δεν έχουν την καλύτερη δυνατή άποψη για τον Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι πολύ εριστικός σε προκλητικό βαθμό αρκετές φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ