Ξανασφυρίζει το πουλέν του Μπέου

Ξανασφυρίζει το πουλέν του Μπέου

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στους ορισμούς ο Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας , του Αχιλλέα Μπέου. Τη Κυριακή τον βάλλανε στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος.

Ρωσική σαλάτα έχουν κάνει τους ορισμούς οι φωστήρες της ΚΕΔ. Προκειμένου να βγουν τα ρουσφέτια, οι τετράδες των διαιτητών είναι άλλα αντ’ άλλων. Στο Κέρκυρα-ΑΕΚ, διαιτητής από την Κορινθία, ο ένας βοηθός από την Αιτωλακαρνανία, ο άλλος από τη Ζάκυνθο κι ο τέταρτος από τη Θεσπρωτία. Στο Λεβαδειακός- Ατρόμητος, ο διαιτητής από τη Θεσσαλία, ο ένας βοηθός από την Εύβοια, ο άλλος από τη Μακεδονία κι ο τέταρτος από τη Φθιώτιδα. Οταν η οδηγία, σε διεθνές επίπεδο λέει, ότι οι τετράδες των διαιτητών πρέπει να έχουν συνάφεια, για να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή συνεργασία.

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ: Λίγος ο Τσαμούρης, που σφυρίζει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζήλος. Δεν τον ανεβάζανε στη Σούπερ Λίγκα, επειδή η Ενωση της Λάρισας ήταν κόντρα στον Γκιρτζίκη. Αξιόπιστη η Κουρομπίλια, επικίνδυνος ο άλλος βοηθός Τουμπακάρης.

ΛΑΜΙΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Διαμαντόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μέχρι και στα Τοπικά που σφυρίζει ο Ευαγγέλου (Θρίαμβος- Κένταυρος) τον πήρανε στο κυνήγι και τον έβγαλε από τα αποδυτήρια η αστυνομία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Τζοβάρας είχε παίξει και είχε κοντράρει τον Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκης…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πουλέν του Μπέου και αγαπημένο παιδί του χαλίφη του Βορρά ο Σκουλάς, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στους ορισμούς (14ο ματς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Δεν λέει τίποτα, σαν διαιτητής ο Κουμπαράκης.
Κέρκυρα- ΑΕΚ. Της προηγούμενης κατάστασης ο Νεοφυτιάδης, έκανε κωλοτούμπα κι επιβίωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ