Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτό το σάιτ είναι στην πιο δύσκολη θέση!

Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτό το σάιτ είναι στην πιο δύσκολη θέση!

Υπάρχουν δράματα για πολλούς, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Βασίλης Δεκάρικος...

Τούτες τις δύσκολες ώρες οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα του. Δεν μιλώ φτωχέ μου αναγνώστη για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που έχει 64 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο σύμφωνα με τον Άγιο Ραζβάν τον ΠΑΟΚάρχη!

Μιλώ για το γλυκό, επαναστατικό, αληθινό, αλτρουιστικό, φανταχτερό, τολμηρό, ακατάπαυστο, αποκαλυπτικό, μαγευτικό, σουρεαλιστικό, καταπληκτικό, εντυπωσιακό, μαχητικό και όλα τα υπόλοιπα σε –κο επίθετα. Και το εμετικό ταιριάζει αλλά αυτό είναι στην διακριτική σας ευχέρεια (sic).

Δεν μας είπες ποιο, Βασίλη Δεκάρικε όμως θα πει ο φτωχός πλην τίμιος αναγνώστης! Ποιο! Ποιο! Ποιο! (σ.σ. πέφτει μουσική αγωνίας, δεν είπα Ποιος για να πείτε όπως ο Βαγγέλης Ιωαννου ο Σπανούλης ο Θεός).

Μα, το σάιτ το αληθινό, αυτό που πρεσβεύει φτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη την αλήθεια! Αυτή που λάμπει πάντα, που στο τέλος πάντα θριαμβεύει!

Το πρώτο παγκοσμίως σάιτ που έχει τα γραφεία του στην Δάφνη αλλά την έδρα του στην Θεσσαλονίκη! Ποια έδρα, την καρδιά του ολάκερη έχει κυρίες και κύριοι!

Πονάει η καρδιά μου όμως φίλοι μου με τις δύσκολες στιγμές που βιώνει αυτός ο υγιής οργανισμός. Αυτή η πυγολαμπίδα της ενημέρωσης, αυτός ο βωμός της αλήθειας! Ματώνει η καρδιά μου για την ακρίβεια (για να το κάνω ολίγον τι πιο ποιητικό) βλέποντας τα παιδιά του να βρίσκονται σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο σταυροδρόμι. Να βιώνουν την αδικία μέσα στα στήθη τους (ουάου!).

Βλέπεις φτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη, αυτό το υπέροχο δημιούργημα του συνονόματου μου νοιώθει στενάχωρα, ολίγον τι, στριμόκωλα για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση πεζοδρομίου, θεέ μου συγχώρα με.

Όταν ξεκινούσε άλλωστε αυτή την αγνή πορεία προς την ενημέρωση, πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου όλων μας, για τις Κυριακές μας που τις θέλαμε πίσω, είχε μαζί του τρεις ομάδες. Η βάση βεβαίως ήταν μια, αλλά και οι άλλες δύο ήταν από κοντά. Ο κοινός εχθρός βλέπεις φτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη ενώνει τους πάντες (κάπου το έχω διαβάσει αυτό, ωραίο είναι και το πέταξα).

Τα χρόνια κύλησαν, η δόξα ήρθε μαζί με πολλά-πολλά ρούβλια (τυχαίο το νόμισμα που χρησιμοποιώ, απλά για να ξεφύγουμε λίγο από την μονοτονία του ευρώ), ο βασικός στόχος επετεύχθει και ας βγήκε νοκ-αουτ ο ένας εκ των τριών που στήριζε. Δεν ήταν ο βασικός άλλωστε «παίκτης», ήταν σημαντικός. Έκανε διάσημα τα παιδιά αλλά στον πόλεμο διαλέγεις στρατόπεδα. Και έτσι από μάγκας ο αρχηγός της μιας ομάδας έγινε ξεφτίλας. Έτσι απλά, σε λίγες μέρες μέσα, όπως πρεσβεύει η αλήθεια που στο τέλος πάντα θριαμβεύει!

Τα ζόρια όμως φτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη μου ήρθαν το τελευταίο 2μηνο. Tragedy που λέει και η διαφήμιση.

Πώς να διαλέξει την αλήθεια που πρέπει το σάιτ της εξυγίανσης όταν έχει την ίδια σχέση που έχει ο «δικός μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος;

Τάμα στην Παναγιά την Σουμελά (πάντα, αυτή είναι ισχυρή άλλωστε, όχι της Τήνου) έκανε ο συνονόματος μου για να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί η «δική μας» Αρκούδα να συγκρουστεί με την Τίγρη!

Ωιμέ! Και έρχεται εκείνη η καταραμένη ώρα που ο Ιβάν βρέθηκε κατά λάθος στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κατά λάθος ένα μικρό ασήμαντο όπλο στη θήκη του. Όπλο που διαβάζοντας στο σάιτ της αλήθειας, δεν το χρησιμοποίησε και δεν απείλησε κανένα. Βλέπεις την αλήθεια και γελάς, από ικανοποίηση πάντα για το μεγαλείο της.

Και έτσι, τσουπ, το σάιτ που έλεγε πως πρεσβεύει την αλήθεια, έβγαλε την μάσκα του και φάνηκε ο δικέφαλος. Όχι το «ποντίκι» που λέμε. Αυτός του Βορρά.

Και τώρα που ο «δικός μας» ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ που την είχαμε στα ώπα-ώπα όσο δεν ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθαν τα δύσκολα. Οι Κυριακές έγιναν κατάρες, το καλύτερο πρωτάθλημα έγινε το χειρότερο της 20ετιας, ο Σκουτέρης έγινε «τραμπάλα» (καλός με Ολυμπιακός, κακός με ΑΕΚ), η Κυβέρνηση από την καλύτερη του κόσμου, έγινε η χειρότερη.

Είναι λοιπόν να μην συμπαραστέκονται όλοι οι υγιής άνθρωποι στο δράμα της… Δάφνης με έδρα την Θεσσαλονίκη; Όλοι δίπλα λοιπόν στο δράμα του Βασίλη. Όχι του Δεκάρικου καλέ!

Ολοκληρώνω ποιητικά, όπως αρμόζει στην μόρφωση μου.

Και ξάφνου η αλήθεια ενεμφανίσθη! Και ξάφνου το… dna εκτοξεύτηκε! Και ξάφνου ο στόχος επετεύχθει. Και ξάφνου πήραμε χαμπάρι πως τα ζόρια τώρα ξεκινούν. Και ξάφνου… μπουμ (όπλο Σαββίδη).

Ρε πως αλλάζει η… αλήθεια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ