Ποιο Champions League; Η Ευρωλίγκα

Ποιο Champions League; Η Ευρωλίγκα

Συγνώμη αλλά οι τιμές του Λίβερπουλ – Ρόμα θυμίζουν αγώνα Λιγκ Καπ Αγγλίας και όχι ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Έπρεπε να το περιμένουμε. Ότι θα φτάναμε στην τετράδα του Champions League και θα αντικρίζαμε άσο του 1,45 σε ομάδα που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα με επική και απίστευτη ανατροπή. Οι πιο εύθικτοι από εσάς (που διαφωνούσατε με τις αναφορές του …καμμένου στις αποδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ), θα μου πείτε «και γιατί δεν κοντράρεις τον άσο»; Η απάντηση είναι ότι σε έναν ημιτελικό του υποτίθεται κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Περίμεναν πολλοί δηλαδή να αποκλείσει η Ρόμα τους Καταλανούς; Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε μάρτυρες έκπληξης και σήμερα, αλλά οι τιμές του στοιχήματος θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες κάθε αναμέτρησης. Και στα ημιτελικά Champions League, ειδικά στο πρώτο ματς, 1,45 δεν στέκει.

Και αφού δεν στέκει, δεν γίνεται να ασχοληθούμε σοβαρά. Παρατηρώντας τις αποδόσεις για το νικητή διοργάνωσης, βλέπουμε πρώτα φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ. Από 3,00 η απόδοση έκαστης να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Μπάγερν ακολουθεί στο 3,25 και η Ρόμα στο δεκάρικο.

Τις παρατηρούμε με ικανοποίηση, εμμένοντας στο ότι μέσα στο Φεβρουάριο είχαμε αναφερθεί στις πιθανότητες της Λίβερπουλ να τα καταφέρει. Τότε μιλούσαμε σε στοιχηματικά ύψη από 14 και πάνω. Πλέον, στο 3,00, κάνουμε και cash out άμα θέλουμε και απολαμβάνουμε τηλεοπτικά τους αγώνες χωρίς περαιτέρω άγχος και με την τσέπη γεμάτη.

Από εκεί και πέρα, όσοι επιθυμούν να ποντάρουν οπωσδήποτε σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε δύο fan bet. Το ένα είναι να βρει δίχτυα ο Μανέ, από τη στιγμή που η άμυνα της Ρόμα θα επιφορτίζεται πρώτιστα στον περιορισμό του Σαλάχ. Το δεύτερο είναι ο anytime σκόρερ Ρομπέρτο Φιρμίνο, για τον ίδιο λόγο.

Ας περάσουμε τώρα στον ανάλογο θεσμό του μπάσκετ. Προ ημερών γράφαμε για τις ανακατατάξεις που επέφερε στο χάρτη του στοιχήματος η αρχική ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις. Εξαιτίας της, η τιμή του Ολυμπιακού να φτάσει στο 9,00. Μετά την ισοφάριση το εννιάρι συνεχίζει να παραμένει και όσο διατηρείται, μας ενδιαφέρει. Αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την ανατροπή, θα περιοριστεί σημαντικά. Οπότε αξίζει το ρίσκο.

Η πρόσφατη επικράτηση των παικτών του Σφαιρόπουλου πάντως, άλλαξε τις τιμές στο ενδεχόμενο να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο final four. Πλέον η ελληνική ομάδα είναι φαβορί στο 1,67.

Και με την ευκαιρία, σήμερα διεξάγεται η τρίτη αναμέτρηση, στη Λιθουανία. Και το (σκέτο) διπλό του Ολυμπιακού πληρώνει επί 1,88.

Αν η πρώτη νίκη των Πειραιωτών δεν ήταν ικανή να αλλάξει τις στοιχηματικές ισορροπίες, τότε η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Προ ημερών ο ΠΑΟ ήταν τρίτο φαβορί (πίσω από ΤΣΣΚΑ και Φενέρ) με απόδοση 7, πλέον είναι πέμπτο με τιμή 17! Και η Ρεάλ του «πήρε» τη θέση και πλέον οι πιθανότητές της να φτάσει στην κορυφή οροθετούνται από το 5,00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ