Στοίχημα : Ο τζίρος της 28ης αγωνιστικής

Στοίχημα : Ο τζίρος της 28ης αγωνιστικής

Κι όμως οι αυξομειώσεις των αποδόσεων έδειξαν αποτελέσματα.

Ο …καμμένος εξεπλάγη από τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αναμετρήσεων. Σχεδόν όλα κύλησαν όπως φαινόταν στο διαδίκτυο από την τάση της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς. Ο Αστέρας Τρίπολης που παιζόταν από την Παρασκευή έκανε επίδειξη ισχύος στην Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός, όπως εντοπίσαμε την πτώση του διπλού και την αναφέραμε την Κυριακή, έφυγε με άνετη νίκη από τη Νέα Σμύρνη (σε τιμές πάνω από 3,00).

Και η υποχώρηση του άσου του Παναιτωλικού δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος του αγώνα με τη Λαμία.

Ακόμα και η ανεξήγητη όπως γράψαμε κόντρα του Ολυμπιακού υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, αν και χρειάστηκαν χίλια σφυρίγματα για να λήξει αυτό το ματς 1-0. Επίσης η κόντρα του ΠΑΟΚ υπέρ της Ξάνθης βρήκε δικαίωση στη ροή της αναμέτρησης, αλλά όσοι πίστεψαν σε αυτή την έκπληξη, δεν πληρώθηκαν γιατί απαιτήθηκαν και εδώ χίλια σφυρίγματα για να κερδίσει ο άσος.

Από τις σημαντικές πτώσεις της αγοράς ήταν και ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στη Λάρισα. Όποιος είδε πάντως το φοβερό δοκάρι των Ηπειρωτών λίγο πριν το φινάλε, αντιλήφθηκε γιατί δεν καρποφόρησαν οι διαδικτυακές παρατηρήσεις.

Τα Ατρόμητος – Πλατανιάς και ΑΕΚ – Λεβαδειακός στο 1,03 κλπ δεν ήταν δυνατό να ασχοληθούν πολλοί και σοβαρά.

Πάμε τώρα στους τζίρους όπως φάνηκαν από το ανταλλακτήριο της betfair που τους παρουσιάζει αναλυτικά μέχρι τη λήξη των αγώνων και το κλείσιμο των αγορών τους

Σημαντικά κεφάλαια είχαν τοποθετηθεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Η αγορά διεκόπη στα τελευταία λεπτά του δεύτερου μέρους, πριν καταλογιστεί το πέναλτι που έκρινε το ματς. Μέχρι τότε είδαμε γύρω στις 180.000 ευρώ.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα κινήθηκε μέχρι και τις 150.000 ευρώ, με τα περισσότερα να περιμένουν διπλό ακόμα και μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η εύκολη νίκη της ΑΕΚ συγκέντρωσε 106.000 ευρώ. Θα έπαιρνε κι άλλα αν ήταν μεγαλύτερες οι αποδόσεις. Γρήγορα όμως, έφτασαν στο 1,01 και μετά χάθηκε κάθε στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ακολούθως έπεσαν μέχρι και 70.000 ευρώ, τα περισσότερα κερδισμένα, στην Κέρκυρα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Στο Αγρίνιο μπήκαν στη φωτιά 51.000 ευρώ, αρχικά μοιρασμένα, σταδιακά υπέρ του άσου του Παναιτωλικού.

Στη Νέα Σμύρνη η «μπάνκα» δεν ξεπέρασε τις 45.000 ευρώ στο 1-2-Χ και στο Περιστέρι τον ανύπαρκτης απόδοσης άσο του Ατρομήτου «τίμησαν» 41.000 ευρώ.

Για το ματς των Ζωσιμάδων δεν έχουμε εικόνα, γιατί δεν προσφέρονται οι αναμετρήσεις της Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ