«Είναι αντρίκιο αυτό που κάνεις; Σε πήρα από τα σκουπίδια»

«Είναι αντρίκιο αυτό που κάνεις; Σε πήρα από τα σκουπίδια»

Οι ατάκες- φωτιά του Μελισσανίδη στον Χριστοδουλόπουλο στην πρόσφατη συνάντηση τους.

Το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είναι πολύ μεγαλύτερο και βαθύτερο απ’ όσο παρουσιάζεται. Η ενημέρωση ότι το πρόσφατο ραντεβού του διεθνή μεσοεπιθετικού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε διάρκεια 15 λεπτά και δεν πήγε καλά, δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς την αλήθεια. Η συνάντηση είχε τραγική εξέλιξη και οδήγησε τις δυο πλευρές στα άκρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται πλέον στον εγωισμό των δυο ανδρών. Όσοι τους ξέρουν καλά, έχουν να λένε για τις έντονες προσωπικότητες τους. Θα πρέπει να ρίξουν μπόλικο νερό στο κρασί τους και οι δυο και ειδικά ο Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να ξεπεράσει τα όσα ντροπιαστικά άκουσε από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Ο «Τίγρης» δεν είναι των σαλονιών και ούτε θα γίνει ποτέ. Θα πει στο πρόσωπο του άλλου αυτό που νιώθει χωρίς να προσπαθήσει να το περιβάλλει με ένα ωραίο περιτύλιγμα. Ότι έχει να πει θα στο πει μπαμ και κάτω. Όσο αποκρουστικό και αν ακούγεται αυτό, όπως συνέβη στην πρόσφατη συνάντηση.

Το ραντεβού τους είχε διάρκεια μονοψήφιο λεπτό αφού ο Λάζαρος δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακούει και ντροπιασμένος όσο δεν πάει προτίμησε να αποχωρήσει πάρα να απαντήσει. Απόφαση που αποδείχτηκε σοφή αφού τώρα το γυαλί θα είχε ραγίσει και δεν θα κολλούσε με τίποτα.

Ο Μελισσανίδης αφού τον υποδέχτηκε με θερμή χειραψία και φιλικό χτύπημα στην πλάτη, τον προέτρεψε να πάει την επόμενη μέρα στα γραφεία και να υπογράψει το νέο του μονοετές (οψιόν) συμβόλαιο με τις αποδοχές (320.000 ευρώ) που είχαν συμφωνήσει προ διετίας. Όταν ο Χριστοδουλόπουλος… τόλμησε να αρνηθεί, ήρθε το ξέσπασμα: «Δεν ντρέπεσαι; Είναι αντρίκιο αυτό που κάνεις; Εμείς σε πήραμε από τα σκουπίδια πριν δυο χρόνια, όταν δεν σε ήθελε κανένας. Αντί να μου φιλάς τα πόδια που σου σώσαμε την καριέρα, αυτό είναι το ευχαριστώ σου;» φέρεται να του είπε εμφανώς δυσαρεστημένος.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έμεινε να ακούσει περισσότερα. Ευχαρίστησε τον Μελισσανίδη, τον διαβεβαίωσε ότι θα τα δώσει όλα για το νταμπλ (το απέδειξε έμπρακτα αυτό) και ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για το μέλλον, εφόσον ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αποφάσιζε να συζητήσουν από μηδενική βάση ένα νέο συμβόλαιο.

Όπως καταλαβαίνεται για να συμβεί αυτό θα πρέπει, ο «τίγρης» να παραμερίσει τον εγωισμό του. Ο Χριστοδουλόπουλος βλέποντας ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια να προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτόν και να έχουν τις διπλάσιες αποδοχές, δεν μπορεί, σκάει. Και έχει και δίκιο εδώ που τα λέμε…

Θεωρεί και δεν το κρύβει, τον εαυτό του, ως ηγέτη της ΑΕΚ και επιθυμεί να ανταμειφθεί ανάλογα. Τουλάχιστον να πάρει 200.000 περισσότερα απ’ όσα είχε στο φετινό του συμβόλαιο και όχι τα +50.000 που προβλέπει η οψιόν.

Φυσικά και δεν περιμένει να ακούσει συγνώμη από του στόμα του Μελισσανίδη για τα όσα του έσουρε πρόσφατα. Όμως αν αποδεχτεί την γενναία αύξηση που ζητάει, θα του την έχει πει με τον δικό του τρόπο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ