Έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών

Έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών

Ένα πουλάκι μου είπε ότι ο Μίχελ εθεάθη έξω από τα αποδυτήρια των ρέφερι την Τρίτη, στον ημιτελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Δεν βάζει μυαλό ο Μίχελ. Τιμωρήθηκε μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά δεν κόβει το χούι του. Να βρίσκεται κοντά στους διαιτητές. Για αυτό άλλωστε τον πληρώνει ο Ιβάν.

Ένα πουλάκι μου είπε ότι εθεάθη έξω από τα αποδυτήρια των ρέφερι την Τρίτη. Στον ημιτελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Μιλούσε λέει με τον Σαραϊδάρη. Προφανώς ο Σλοβάκος έγραψε στα …φρύδια του την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Τελειωμένη ήταν η πρόκριση από την Νέα Σμύρνη. Από το πρώτο παιχνίδι. 3-1 ήρθε και το ματσάκι στην Τούμπα. Όμως ο Μίχελ ήταν εκεί που έπρεπε. Για να τον δουν ο Σέζος. Οι άλλοι διαιτητές και βοηθοί. Να τον νιώσουν. Να καταλάβουν ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο. Να μεταφέρουν και στα υπόλοιπα κοράκια πως κάνει ότι γουστάρει χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτις.

Οι διαιτητές ισχυρίζονται πως δεν τον είδαν. Πως δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του. Μακάκες είναι να πουν το αντίθετο; Θα τους κρεμάσουν κουδούνια και θα τους στείλουν …αδιάβαστους οι άλλοι από τον Νότο. Η αλήθεια είναι ότι ο Μίχελ τους έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Τι να κάνουν όμως και αυτοί… Ο Μίχελ έβρισε τον Κομίνη, τον απείλησε ότι θα τελειώσει από το ποδόσφαιρο και εκείνος τον έβγαλε λάδι με την συμπληρωματική έκθεση που έστειλε. Έτσι είναι τα κοράκια. Όλο μαγκιά στην θεωρία αλλά όταν σοβαρεύουν τα πράγματα γίνονται κότες.

Η ΚΕΔ έμαθε τι έγινε στην Τούμπα με τον Μίχελ ή ασχολείται με το VAR; Θα ρωτήσει τον Σέζο ή θα προσπεράσει το θέμα όπως έχει κάνει με τόσα άλλα φέτος; Βάζω στοίχημα πως δεν θα ασχοληθεί. Καλό είναι να θάβονται και να ξεχνιούνται γρήγορα τέτοια πράγματα.

Το θράσος πάντως του Σλοβάκου δεν έχει όρια. Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν τον …μαζεύουν οι άλλοι από τον ΠΑΟΚ. Είναι συνυπεύθυνοι. Για όσα έγιναν και αυτά που θα γίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ