Ρεκόρ : Στο 1,03 ο Ατρόμητος

Ρεκόρ : Στο 1,03 ο Ατρόμητος

Όλα τα ματς την Κυριακή * Κινητικότητα σε Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα *Πάλι χαμηλά η ισοπαλία της Λαμίας.

Με το που κυκλοφορεί το εκάστοτε νέο μεγάλο κουπόνι του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία συνηθίζουμε να παρατηρούμε τη στοιχηματική αγορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να ψάχνουμε τις αποδόσεις είτε που είναι λανθασμένες είτε που πρόκειται να πέσουν.

Στην σημερινή περίπτωση, υπάρχουν δύο εμπόδια. Το ένα είναι ο χρόνος. Τα ματς διεξάγονται Κυριακή, οπότε η αγορά τους δεν έχει κινηθεί ιδιαίτερα. Το δεύτερο είναι ότι κάποιες αποδόσεις αγγίζουν τη μονάδα, συνεπώς ακόμα και τεράστιο ποντάρισμα να πάρουν, δεν γίνεται να φτάσουν παρακάτω.

Δύο είναι τα παράδειγμα. Το ένα ήταν και αναμενόμενο. Ο άσος της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ίσα που φτάνει το 1,08 και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδοση που τον βρίσκουμε. Η χαμηλότερη λέει 1,05. Από 45,00 και πάνω η τιμή των Βοιωτών. Το ματς δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Το δεύτερο ναι μεν δικαιολογείται όμως δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά σε αγώνα Α’ Εθνικής εφόσον δεν είναι γηπεδούχος ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Για το Ατρόμητος – Πλατανιάς ο λόγος και το κουπόνι γράφει 1,03 στον άσο. Ρεκόρ… Το διπλό του Πλατανιά ξεπερνά το 40,00.

Στο Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός, το διπλό κινείται μεταξύ 1,25 και 1,30 με μέσω όρο το 1,27. Ο άσος από 7,00 έως 11 και το Χ μεταξύ 4,00 και 5. Δεν έχει φανεί κάτι στην αγορά.

Ούτε στη συνάντηση του ΠΑΟΚ (1,10) με την Ξάνθη (17,00 στον ΟΠΑΠ, έως και 23,00 γύρω γύρω) εμφανιζόταν κάτι μέχρι τη νύχτα της Πέμπτης.

Στην αναμέτρηση του Παναιτωλικός – Λαμία ξεκινούν ήδη συζητήσεις με το ματς Απόλλων – Λαμία της προηγούμενης εβδομάδας. Στον ΟΠΑΠ η τιμή της ισοπαλίας ίσα που φτάνει το 2,45 και είναι η χαμηλότερη παγκοσμίως. Αισθητά χαμηλότερη μάλιστα αν υπολογιστεί το γεγονός ότι η μικρότερη εκτός ΟΠΑΠ οροθετείται στο 2,76. Ο άσος προσφέρεται μέχρι 2,80 και το διπλό έως 2,90 στον ΟΠΑΠ, αλλά μέχρι και 2,70 στο εξωτερικό. Αναμένουμε…

Και στη Νέα Σμύρνη είναι χαμηλά η απόδοση της ισοπαλίας. 2,85 ορίζει η βασική εταιρεία της Ελλάδας, 3,10 έως 3,30 τη βλέπουμε αλλού. Φαβορί του 2,05 ο Πανιώνος (εκτός ΟΠΑΠ χαμηλότερα) και αουτσάιντερ του 3,40 (μέχρι και 4,00 στους ξένους) ο Παναθηναϊκός.

Αφήσαμε για το τέλος τα δύο ματς στα οποία ήδη εμφανίζεται σαφής τάση. Η απόδοση του Αστέρα Τρίπολης θα πέσει αισθητά και θα ανεβεί αντίστοιχα της Κέρκυρας. Στο εξωτερικό ξεκίνησε το διπλό από το 2,60 και πλέον γράφει 2,10.

Στο μεταξύ, οι μπουκ σε συνδυασμό με τα πρώτα πονταρίσματα, περιμένουν «άδειασμα» της Λάρισας από την καταπόνηση στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και το σοκ στο φινάλε. Η τιμή του ΠΑΣ εκτός συνόρων έχει φτάσει στα επίπεδα του ΟΠΑΠ (2,05) και δεν θα αντέξει για πολύ.

Και φυσικά θα επανέλθουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ