Άρχισε ο τελικός

Άρχισε ο τελικός

Η μάχη των δικεφάλων ξεκίνησε. Μόνο ένα πράγμα τους ενδιαφέρει. Ποιος θα σφυρίξει τον τελικό του κυπέλλου. Τίποτα άλλο. Βορράς και Νότος έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Σιδηρόπουλο. Η ΑΕΚ τον Παπαπέτρου. Είναι οι βασικοί υποψήφιοι για το παιχνίδι. Που έχει ξεχωρίσει η ΚΕΔ. Στο εσωτερικό της υπάρχουν υποστηρικτές και των δύο. Η υπόθεση είναι ντέρμπι.

Στη Σαλονίκη έχουν λυσσάξει μετά το χουνέρι με τον Κομίνη. Θέλουν τον ελίτ, που είναι από τη Δράμα. Από τα μέρη του Κύζα. Ο Σιδηρόπουλος απλά μένει και εργάζεται στην Ρόδο. Βόρειος είναι. Το έδειξε άλλωστε πριν από λίγο καιρό στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη φέτος με διαιτητή τον Παπαπέτρου. Έχασε στην Τρίπολη και νίκησε την Λάρισα στο 94. Από τους διεθνείς δεν της έχει μείνει άλλη επιλογή. Θα προτιμούσε τον Αρετόπουλο αλλά «κάηκε». Ο Καλογερόπουλος είναι …τραυματισμένος. Ο Μάνταλος δεν υπολογίζεται γενικώς από την ΚΕΔ. Ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να οριστεί γιατί είναι Μακεδόνας και ο Κομίνης …καληνύχτα.

Στον δικέφαλο του Νότου ξέρουν ότι ο Παπαπέτρου δεν πρόκειται να τους καθαρίσει στεγνά. Στον Σιδηρόπουλο δεν έχουν εμπιστοσύνη. Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που σήκωσαν το κύπελλο μαζί του.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Ο Σιδηρόπουλος δεν «καίγεται» να σφυρίξει. Με τον Παπαπέτρου συμβαίνει το αντίθετο. Θα είναι ο πρώτος του τελικός. Η συμμετοχή σε τέτοιο ματς είναι παράσημο για τους ρέφερι. Θέλει να το ζήσει.

Πιέσεις θα ασκηθούν και για τους υπόλοιπους ρέφερι του αγώνα. Τους βοηθούς και τους επιπρόσθετους. Αν το παιχνίδι γινόταν αύριο τις περισσότερες πιθανότητες να το διαιτητεύσει θα είχε ο Παπαπέτρου. Αλλά ένα ματς διαρκεί ενενήντα λεπτά χωρίς τις καθυστερήσεις. Σε παρασκηνιακό επίπεδο βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε …παιχνίδι ακόμα μπροστά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ