Οι στοιχηματικές αλλαγές στην Ευρωλίγκα

Οι στοιχηματικές αλλαγές στην Ευρωλίγκα

Η ήττα του Ολυμπιακού έφερε ανακατατάξεις στις αποδόσεις για το νικητή διοργάνωσης.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», λέει ένα αρχαιοελληνικό ρητό. Μέσα σε 10 μέρες ο Ολυμπιακός έχασε με τον ίδιο τρόπο από τη Ζαλγκίρις, μάλιστα στο ίδιο γήπεδο και μάλλον το γεγονός ότι οι δύο αναποδιές σημειώθηκαν στο ΣΕΦ είναι το χειρότερο όλων στην παρούσα φάση.

Το θέμα είναι τώρα το αν θα συνέλθουν οι «ερυθρόλευκοι» και αν θα βρουν νέες μεθόδους για να επιτεθούν (όχι μόνο με τα τρίποντα του Σπανούλη που φυσικά δεν γίνεται να βρουν όλα στόχο) και για να περιορίσουν την αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι Λιθουανοί.

Μπάσκετ είναι και στο υψηλότερο επίπεδό του μπορεί να γίνουν πολλά. Ειδικά οι Πειραιώτες είναι συνηθισμένοι στις ανατροπές. Αρκεί να μην επαναλάβουν εμφάνιση σαν τη χθεσινή.

Η νέα ήττα από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους δημιούργησε νέα δεδομένα και στις αποδόσεις που κυκλοφορούν για το νικητή κατάταξης στις στοιχηματικές εταιρείες. Ας αναφερθούμε στα όσα βλέπουμε. Πρώτο φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ με 2,35, τιμή φυσικά χωρίς καμία αξία. Δεύτερο η Φενέρ με 3,50, τρίτο ανέβηκε ο Παναθηναϊκός με 7,00 και τέταρτο η Ρεάλ Μαδρίτης με 8,50. Ο Ολυμπιακός έφτασε να προσφέρεται στο 9,00. Όσο για τη Ζαλγκίρις, έπεσε στο 20,00. Η Μπασκόνια έπεται στο 30,00 και η Κίμκι ολοκληρώνει τη σειρά με 100.

Στο μπάσκετ που μια νίκη ή μια ήττα μπορεί να αναστατώσει και να φέρει τα πάνω κάτω στις στοιχηματικές αγορές πολύ πιο εύκολα απ’ όσο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δημιουργεί περιθώρια κέρδους με άμεσες και «μετρημένες» κινήσεις.

Τι εννοούμε; Ότι σε αυτό το άθλημα μπορούμε να ποντάρουμε άφοβα λίγα ευρώ σε τεράστιες αποδόσεις. Αν σκεφτεί κανείς ότι μια νίκη μπορεί να ρίξει μια απόδοση από το 9,00 στο 6,00, πρέπει να υπολογίσουμε το cash out. Για παράδειγμα αν ποντάρουμε τον Ολυμπιακό σε απόδοση 9,00, μια πιθανή ισοφάρισή του στη σειρά των αγώνων με τους Λιθουανούς, θα ρίξει αισθητά την τιμή για το νικητή διοργάνωσης.

Οπότε μέσω του cash out μπορούμε να έχουμε άμεσα ένα μικρό κέρδος. Και αν κάποιος αποφασίσει να ρισκάρει περισσότερο και να περιμένει ανατροπή που θα συντελεστεί, τότε το κέρδος του θα είναι σίγουρο και σημαντικό χωρίς καν να περιμένει το ξεκίνημα του final four. Η συνταγή αυτή, τουλάχιστον εδώ στο «10.gr» είναι ήδη πετυχημένη, για όσους θυμάστε τι γράφαμε για τη Λίβερπουλ πριν ξεκινήσουν οι προημιτελικοί του Champions League και πώς τους χειριστήκαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα παράδειγμα και μόνο. Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει με αυτό τον τρόπο σε όσες ομάδες πιστεύει εκτός από την ΤΣΣΚΑ και τη Φενερμπαχτσέ, καθώς οι δικές τους τιμές είναι ήδη χαμηλές και άνευ αξίας για στοίχημα μακροχρόνιο (που όμως θα μας απασχολεί κάθε μέρα που διεξάγονται αγώνες). Και με τον Παναθηναϊκό και με τη Ρεάλ και με τη Ζαλγκίρις και με όλους όσοι θεωρεί ότι μπορούν να αντιδράσουν και να αλλάξουν τις συγκυρίες άρα και τις αποδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ