Λάζαρος ώρα μηδέν!

Λάζαρος ώρα μηδέν!

Ο Χριστοδουλόπουλος θα συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, και από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης θα κριθεί το μέλλον του διεθνούς άσου στους κιτρινόμαυρους.

Οι συναντήσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είχαν αποτέλεσμα για την ΑΕΚ και την προσπάθεια της Ένωσης να συμφωνήσει με τον παίκτη για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Για ν’ ακριβολογούμε όμως, αποτέλεσμα υπήρξε αλλά ήταν αρνητικό για την πλευρά της Ένωσης καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει το σκηνικό με βάση τα όσα συζητήθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Η στήλη πάντως είναι εδώ για να σας προσφέρει «καυτό» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Εδώ είμαστε εμείς για να τα μαθαίνετε όλα κι αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι θα υπάρξει μια ακόμα συνάντηση του Λάζαρου με την Ένωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η συνάντηση θα γίνει μέχρι την Δευτέρα – Τρίτη και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη κουβέντα θα κρίνει το αν ο διεθνής ακραίος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους.

Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τόσο μεγάλη μάλιστα που κάποιοι θεωρούν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να «γεφυρωθεί το χάσμα». Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και στην τελευταία συνάντηση που θα έχουν οι ιθύνοντες της Ένωσης με τον Χριστοδουλόπουλο. Αυτό βέβαια που έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χθες, είναι το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο διεθνής εξτρέμ και με το οποίο η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Και είναι ένα γκολ που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Χριστοδουλόπουλο στις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Ένωσης.

Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης ενδιαφέρει φυσικά και τον Ολυμπιακό. Δεν είναι…μυστικό άλλωστε ότι στο μεγάλο λιμάνι παρακολουθούν όλους τους καλούς παίκτες του πρωταθλήματος κι αυτό φυσικά αφορά και τον Λάζαρο. Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ΑΕΚ θα πρέπει να βελτιώσει (κατά πολύ μάλιστα) την πρόταση που έχει κάνει στον Λάζαρο για την υπογραφή νέου συμβολαίου, αν οι κιτρινόμαυροι θέλουν να δουν τον έμπειρο εξτρέμ να επεκτείνει την συνεργασία του.

Σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι ανοιχτά και οι εξελίξεις θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα τα λεφτά πάντως είναι η τελευταία συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με την ΑΕΚ. Εκεί θα κριθούν όλα και δεν πρόκειται να υπάρξει παράταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ