Γραμμένος : Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Γραμμένος : Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Το Βατερλώ του Βαγγέλη Γραμμένου και το «ξύλο» απο τον Ινφαντίνο, τα δύο σενάρια του Grexit, η ανικανότητα του προέδρου της ΕΠΟ να δράσει και το crash test στον τελικό Κυπέλλου.

Πήγε για μαλλί (το λίγο μαλλί που έχει) και βγήκε… κουρεμένος από τη συνάντηση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο «δικός μας άνθρωπος» παρουσίασε τις επόμενες κινήσεις που προτίθεται να κάνει για να αλλάξει η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατέθεσε δέσμη μέτρων που προτίθεται να πάρει προς αυτήν την κατεύθυνση, πιέζοντας με τον τρόπο αυτό να αποφευχθεί το Grexit.

Είναι τα μέτρα που εδώ και μήνες η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ζητήσει να γίνουν αλλά στην ΕΠΟ βαδίζουν σε ρυθμούς χελώνας, ενδεικτικό της διοικητικής ανυπαρξίας τους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας λοιπόν, είπε στον ομόλογο του της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τι προτίθεται να κάνει.

Και τι πήρε; Την παρατήρηση ότι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα… Και όχι μόνο αυτό, ο Ινφαντίνο δεν δεσμεύτηκε για τίποτα και παρέπεμψε στην αρμόδια επιτροπή της FIFA που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να εξετάσει την εισήγηση της «Επιτροπής Παρακολούθησης» για Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ θα είναι μάλιστα, παρούσα στην συνεδρίαση μήπως και σώσει το καράβι από το ναυάγιο.

Στη FIFA ούτε χαζοί είναι, ούτε τρώνε κουτόχορτο. Είναι ενήμεροι ότι οι δικαστικές αποφάσεις εξακολουθούν να καθυστερούν (τα υπομνήματα στην Εφέσεων για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ κατατέθηκαν αλλά η απόφαση ακούγεται ότι θα βγει από την Πέμπτη 19/4 και έπειτα) και ότι οι τόνοι ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους δεν έχουν πέσει και «χρεώνουν» στον Βαγγέλη Γραμμένο την αδυναμία του να επιβληθεί.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φέρεται να είπε στον «δικό μας άνθρωπο» ότι πρέπει να βρει λύση γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρό και έχει πάρει μεγάλη έκταση στα διεθνή ΜΜΕ.

Η Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει λοιπόν, την ερχόμενη εβδομάδα αλλά είναι άγνωστο πότε και τι απόφαση θα πάρει.

Από την ΕΠΟ διαρρέουν ότι ακόμη και Grexit να επιβληθεί, θα είναι μικρής διάρκειας, τριών μηνών π.χ. ώστε στο διάστημα αυτό να περάσουν τα μέτρα, συμπληρώνοντας ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα για τους Ευρωπαίους, ούτε για την Εθνική ομάδα.

Κυκλοφορεί όμως, και δεύτερο σενάριο. Ότι δηλαδή η απόφαση θα βγει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12 Μαϊου για τον οποίο η FIFA απαιτεί να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ο τελικός, ειδικά αν το ζευγάρι είναι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, και οι συνθήκες που θα διεξαχθεί και θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη πριν από την έκδοση της απόφασης. Και σε περίπτωση επεισοδίων το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το ξεπλένει τίποτα… Ούτε τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ