Και οι δύο στο Final Four

Και οι δύο στο Final Four

Μιλάμε και για μπάσκετ σήμερα, χωρίς να αφήνουμε πίσω το ποδόσφαιρο.

Λείπει το Champions League, αλλά το πρόγραμμα παραμένει πολύ ενδιαφέρον. Βοηθάει πολύ και το μπάσκετ, καθώς οι προημιτελικοί της Ευρωλίγκας καθηλώνουν.

Ο Παναθηναϊκός χθες έκανε σπουδαία εμφάνιση και δήλωσε «παρών» στη μάχη της πρόκρισης στο final 4. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει απόψε και ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τη Ζαλγκίρις. Παράλληλα, η Φενερμπαχτσέ φιλοξενεί τη Μπασκόνια.

Προ καιρού είχαμε κάνει λόγο για τους «ερυθρόλευκους» για να κατακτήσουν τη διοργάνωση. Είτε η πολύ καλή ομάδα είτε το Βελιγράδι που θα τους καταστήσει αυτόματα γηπεδούχους αποτελούν παράγοντες που μπορούν να στηρίξουν αυτή την επιλογή. Από τη στιγμή λοιπόν που το πιστέψαμε ακόμα και σε διαφορετικούς καιρούς δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε μαζί τους και στη σειρά των προημιτελικών. Το να ξεπεράσει το λιθουανικό εμπόδιο ο Ολυμπιακός κυκλοφορεί γύρω από το 1,30. Και το βάζουμε στο παιχνίδι μας όσο είναι καιρός. Πριν δηλαδή να πάρει προβάδισμα και πέσει περισσότερο η απόδοση.

Επειδή το εν λόγω 1,30 είναι μικρό, επιχειρούμε να το κάνουμε δυάδα. Και προσθέτουμε την άλλη ελληνική ομάδα. Η τιμή του να περάσει ο Παναθηναϊκός στην τελική τετράδα του θεσμού φτάνει ακόμα στο 1,82. Υποχώρησε μετά το χθεσινό θρίαμβο, αλλά ακόμα κινείται σε επίπεδα αξιοπρεπή. Οι πράσινοι έχουν βελτιωθεί, έχουν συσπειρωθεί, θέλουν να απαντήσουν στη διοίκηση της Ευρωλίγκα και με απόδοση σαν τη χθεσινή μπορούν να καταβάλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πολλαπλασιασμός αυτός των δύο διπλασιάζει (και κάτι παραπάνω) το αρχικό μας ποντάρισμα.

Για να δούμε τώρα τι γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε λόγους να ρισκάρουμε πολύ. Ας μαζέψουμε και κάνα φράγκο από τα λεγόμενα «εύκολα» Όπου βλέπουμε αναμετρήσεις με φαβορί ικανά να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους, τα «χτυπάμε».

Στη Ρωσία η Ζενίτ κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρει θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Μεγάλος ο ανταγωνισμός και δεν επιτρέπονται απώλειες στην Αγία Πετρούπολη, ειδικά απέναντι σε ομάδες της δυναμικής της Ντιναμό Μόσχας.

Η Λοκομοτίβ διεκδικεί τον τίτλο, είναι πρωτοπόρος και κόντρα στην Αχμάτ Γκρόζνι (10η με απολογισμό εκτός έδρας 2-2-7) είναι δυνατό να βελτιώσει τα ποσοστά της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ασταμάτητη. Πήρε το πρωτάθλημα και δίνει ημιτελικό Κυπέλλου με την Καέν στο Μισέλ Ντ’ Ορνανό. Διπλό και Over 2,5 συνδυαστικά.

Περνάμε ωραία το βράδυ μας και με λίγη τύχη ενισχύουμε και τα οικονομικά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ