Όταν ο Μαρτίνς συνάντησε τον Σεμπά

Όταν ο Μαρτίνς συνάντησε τον Σεμπά

Ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που είναι εκτός ομάδας και τα είπαν γι’ αρκετή ώρα. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του 48χρονου τεχνικού αλλά το κλίμα δεν αλλάζει για τον 26χρονο ακραίο επιθετικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε χθες το απόγευμα στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Είδε από σουίτα του φαληρικού γηπέδου τους ερυθρόλευκους αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν περίμενε το χθεσινό ματς για να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα.

Το10.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά με τις κινήσεις του 48χρονου προπονητή την εβδομάδα που ήταν στην Αθήνα, με τον νέο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία μιας βάσης δεδομένων. Μιας βάσης που θα περιλαμβάνει πληροφορίες για όλα τα θέματα της ομάδας αλλά και για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Αυτό φανερώνει φυσικά πολλά και για την διάθεση με την οποία έχει έρθει για να δουλέψει στην χώρα μας ο Πορτογάλος προπονητής. Το10.gr είναι σε θέση να σας παρουσιάσει μια ακόμα κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς που έχει αν μη τι άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ποια είναι αυτή; Ο 48χρονος τεχνικός θέλησε να συναντηθεί με τον Σεμπά, ο οποίος είναι εκτός ομάδας εδώ και δέκα μέρες και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Μαρτίνς ήταν ενήμερος για την πολύ καλή χρονιά που είχε κάνει την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Βραζιλιάνος. Εξέφρασε μάλιστα την απορία του για το πώς ο Σεμπά δεν μπόρεσε να κάνει καλή σεζόν φέτος και ζήτησε μάλιστα να συναντηθεί μαζί του.

Ο Μαρτίνς άλλωστε γνώριζε τον Βραζλιάνο από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς ο λατινοαμερικάνος εξτρέμ έπαιζε στην Εστορίλ όταν ο Μαρτίνς ήταν προπονητής της Μαρίτιμο (αρχικά) και της Ρίο Άβε (στη συνέχεια). Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων συναντήθηκε λοιπόν με τον Σεμπά. Και ήταν μια συνάντηση που επιδίωξε ο Μαρτίνς, προκειμένου να συζητήσει με τον 26χρονο ακραίο επιθετικό.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συνάντηση των δύο είχε μεγάλη διάρκεια με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλάει για αρκετή ώρα με τον Βραζλιάνο εξτρέμ. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση και η κουβέντα που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Σεμπά, δεν αλλάζει το κλίμα για τον Βραζιλιάνο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε να έχει μια κουβέντα με τον Σεμπά γιατί πολύ απλά είναι παίκτης τον οποίο θυμάται καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Όπως προαναφέραμε όμως ίσως και να ήταν η τελευταία φορά που ο Μαρτίνς τα είπε με τον Σεμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ