Λίγος σεβασμός στη δουλειά του Θωμά και του Γιαννάκη

Λίγος σεβασμός στη δουλειά του Θωμά και του Γιαννάκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ δηλώνει «κανείς δεν μας έχει χαρίσει τίποτα» κι ο Πεντακοσάρικος κατεθέτει την ένστασή του. Για την αδικία απέναντι σε Θωμά και Γιαννάκη.

Δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ σε συμπατριώτη του, δημοσιογράφο; «Εγώ το έχω πει πολλές φορές: κάθε φορά που με ρωτάνε στην Ισπανία πως είναι το ποδόσφαιρο, πως είναι η Ελλάδα, έχω κουραστεί μέσα σε εισαγωγικά να υπερασπίζομαι τους Έλληνες και τη φιλοσοφία του ελληνικού λαού. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και δεν μπορεί κάποιες συγκεκριμένες στιγμές ή κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα να βγάζουν αυτή την εικόνα προς τα έξω».

Μάλιστα. Δύο προέδρους έχει γνωρίσει καλά ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ: το Σταύρο Αδαμίδη και το Δημήτρη Μελισσανίδη. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο δεύτερος είναι υπόδειγμα παράγοντα. Ότι είναι συνηθισμένο να πεις στον παρατηρητή στην Primera Division: «Αρχ#δ# τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω γαμώ τη συμμορία σας. Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις». Αλλά κι ο Σταύρος Αδαμίδης; Είναι άραγε και ο Σταύρος Αδαμίδης υπόδειγμα παράγοντα της Primera Division ή είναι ο ένας στους δύο «κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα» που κακοχαρακτηρίζουν την Ελλάδα;

Και συνεχίζει ο συμπαθής Μανόλο: «ξέρουμε πολύ καλά ότι κανείς δε μας έχει χαρίσει τίποτα». Υπερβολές. Ούτε καν ο Βάτσιος; Ούτε ο Ποντίκης που ακύρωσε το γκολ του Βαρέλα; Ούτε ο Θάνος που έσφαξε τον Παναθηναϊκό στο γόνατο; Ούτε ο Κομίνης που αρνείται να καταθέσει αν σφύριξε να ξαναρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Εκτός αν υπονοεί ότι δεν έχει χαρίσει κανείς τίποτε στην ΑΕΚ, γιατί και τα σφυρίγματα έχουν κατακτηθεί με πολύ κόπο, με τη βοήθεια του Θωμά και του Γιαννάκη Παπαδόπουλου; Κι εν πάση περιπτώσει, αφού, όπως λέει ο ίδιος, «η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει κι έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο», γιατί η ΑΕΚ με τον ίδιο προπονητή έτρωγε τέσσερα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ και έξι στο Καραϊσκάκης κι ο ίδιος γυρνούσε σπίτι με ταξί; Λίγος σεβασμός στη δουλειά του Θωμά και του Γιαννάκη δε βλάπτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ