Ο Γραμμένος πέταξε στα σκουπίδια «καταγγελία» Σκουτέρη για το σκουτεράκι

Ο Γραμμένος πέταξε στα σκουπίδια «καταγγελία» Σκουτέρη για το σκουτεράκι

Ο πρόεδρος της Εφέσεων έστειλε επιστολή για το σκουτεράκι στις εξέδρες της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά αυτή δεν έφτασε ποτέ στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.

Η εικόνα με το σκουτεράκι να κρεμιέται στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ, έκανε τον γύρο της Ευρώπης και το ελληνικό ποδόσφαιρο ρεζίλι για άλλη μία φορά, αλλά για τον Βαγγέλη Γραμμένο πέρα βρέχει.

Ο «δικός μας άνθρωπος» για άλλη μία φορά δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα και όπως αποκαλύπτει σήμερα to10.gr πέταξε στα σκουπίδια  «καταγγελία» που είχε κάνει για το περιστατικό ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Δημήτρης Σκουτέρης.

Πώς να μην την πετάξει άλλωστε. Να μην πειράξει κανείς τον ΠΑΟΚ…

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, είχε εκφράσει την απορία του. «Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε», είχε σχολιάσει στις 9 Μαρτίου και λίγες ημέρες αργότερα, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ για να διαβιβαστεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα άλλωστε, ο Δ. Σκουτέρης δεν μπορεί να κάνει καταγγελία αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μπορεί.

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς όμως, κ. Σιμιτζόγλου και Λαϊνης δεν πήραν ποτέ στα χέρια τους καμία καταγγελία.

Πώς να την πάρουν άλλωστε, αφού ο «δικός μας άνθρωπος» την είχε αρχειοθετήσει, ενέργεια που δεν προκαλεί εντύπωση. Ο πρόεδρος της εξυγίανσης δεν πιάνει τον ΠΑΟΚ στο στόμα του, είναι γνωστό αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε πιει το αμίλητο νερό και δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Ιβάν Σαββίδη για το ντου με το όπλο στη θήκη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ούτε η ΕΠΟ το καταδίκασε ποτέ με ανακοίνωση….

Το θράσος του προέδρου της ΕΠΟ αποδεικνύεται και από την εξής παράμετρο. Ακόμη και αν η υπόθεση έφτανε στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, θα κατέληγε στο αρχείο καθώς ο πειθαρχικός κώδικας δεν προβλέπει τιμωρία για το συγκεκριμένο παράπτωμα. Μόνο ποινικό είναι το αδίκημα που προκύπτει για τους αστυνομικούς που το… άφησαν να περάσει μέσα στις εξέδρες, αλλά αυτό δεν αφορά την ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος λοιπόν, αποφάσισε να ντυθεί ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και έστειλε από μόνος του την υπόθεση στο αρχείο, αντί να αφήσει τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ή τον Γιώργο Λαϊνη να κάνουν τη δουλειά τους. Ε, βέβαια, μην  γίνει κανένα λάθος και βρεθεί ο ΠΑΟΚ απολογούμενος και γι’ αυτή την υπόθεση.

«Δικό μας άνθρωπο» τον είχε αποκαλέσει ο Ιβάν Σαββίδης, να μην αιτιολογήσει τον τίτλο του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ