Ο Λάζαρος «αναστήθηκε» και ψάχνεται

Ο Λάζαρος «αναστήθηκε» και ψάχνεται

Δεν χωρά αμφιβολία πως το συγκεκριμένο όνομα θα «παίξει» πολύ δυνατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήταν άλλωστε από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Μ’ ένα (πολύ) καλό συμβόλαιο βεβαίως – βεβαίως. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που θα είναι από τα […]

Δεν χωρά αμφιβολία πως το συγκεκριμένο όνομα θα «παίξει» πολύ δυνατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήταν άλλωστε από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Μ’ ένα (πολύ) καλό συμβόλαιο βεβαίως – βεβαίως. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής σκηνής. Απολύτως δικαιολογημένα κρίνοντας κάποιος απ’ τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός έκανε την διαφορά για την ΑΕΚ και ηγήθηκε των προσπαθειών της Ένωσης για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν ανέκαθεν παίκτης με σπουδαίο ταλέντο κι αυτό το ταλέντο εκτίμησε η Λίβερπουλ όταν έκανε το…σώσε για να τον «κλέψει» από τον ΠΑΟΚ. Νομίζετε πως οι Εγγλέζοι δεν είχαν καταλάβει τις προοπτικές που είχε ο Χριστοδουλόπουλος; Ούτε είναι φυσικά τυχαίο ότι ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός έδωσε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν «κονταροχτυπηθεί» για τον Λάζαρο με το τριφύλλι να προχωρά τελικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει κάνει δύο πολύ καλές χρονιές στην ΑΕΚ, αλλά σίγουρα τα όσα έχει πετύχει φέτος είναι εντυπωσιακά. Έχει σημειώσει 14 γκολ έχει 4 ασίστ κι αν μη τι άλλο ήταν από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά, οδηγώντας τους κιτρινόμαυρους στην κορυφή μετά από 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Ο Λάζαρος ακούει τις «Σειρήνες» και μάλιστα τα καλέσματα τους είναι έντονα. Σε τέτοιο βαθμό που όλα είναι πιθανά το φετινό καλοκαίρι. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις θεωρούν ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς η εντυπωσιακή χρονιά που έκανε ο διεθνής άσος έκανε αίσθηση και μάλιστα σε πολλούς. Το συμβόλαιο του παίκτη με τους κιτρινόμαυρους τελειώνει και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα στον Χριστοδουλόπουλο και την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι ομάδες που παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον Λάζαρο έχουν και την δυνατότητα να δελεάσουν με σούπερ προτάσεις τον μεσοεπιθετικό των κιτρινόμαυρων. Και για να δώσουμε μια εικόνα των οικονομικών δεδομένων, μιλάμε για ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στον Έλληνα άσο τα διπλά λεφτά από αυτά που κερδίζει στην ΑΕΚ. Εν αναμονή ενός «θερμού» καλοκαιριού για τον διεθνή άσο της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ