Βγήκαν οι νέες λίστες

Βγήκαν οι νέες λίστες

Οι λίστες δεν έχουν κλείσει. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Κάποιοι θα κριθούν. Ακόμη και οι ταγμένοι σε κάθε πλευρά.

Οι επιθυμητοί και οι ανεπιθύμητοι διαιτητές για τις ομάδες είναι σαν τα φρούτα εποχής. Αλλάζουν. Το ταμείο ήδη έγινε για κάποιους. Καταβάλλονται προσπάθειες στο παρασκήνιο για να επιβιώσουν ή για να αποτελέσουν παρελθόν από τον πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν τον πρώτο λόγο. Με την υπάρχουσα κατάσταση. Ο Βορράς θέλει το …κεφάλι του Αρετόπουλου και του Κομίνη. Όπως το ζήτησε η Ηρωδιάδα για τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Τον ρόλο της σύγχρονης Σαλώμης έχουν αναλάβει πρώην ρέφερι και σύμβουλοι στο Πάρκο. Χορεύουν με διαφορετικό τρόπο.

Στην μπλακ λιστ μπήκε και ο Θάνος μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Στο Αγρίνιο ήταν …καλός για τον ΠΑΟΚ αλλά στο ΟΑΚΑ ακατάλληλος. Κάποιοι στο Γουδή σκύλιασαν. Στην ΚΕΔ χαμογελούν. Ξέρουν καλύτερα αυτοί. Τους έχουν …γραμμένους.

Για να τελέψουμε με τους Σαλονικιούς. Δεν γουστάρουν τον Στυλιαρά, τον Μάνταλο και τον Καλογερόπουλο. Τον πρώτο λόγω Παπαχρήστου, τον δεύτερο λόγω Παπασταμάτη και τον τρίτο καλύτερα να μην πούμε. Ας το ξέρουν αυτοί που πρέπει. Αντιθέτως οι …εξυγιαντές του οπλοφόρου Ιβάν προωθούν όσο μπορούν τον Διαμαντόπουλο. Θέλουν να επιστρέψουν ο Κουντουρέλλης και ο Κούλα. Οι βοηθοί που τους στήριξαν τις δύσκολες στιγμές.

Ο δικέφαλος του Νότου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα με τον Διαμαντόπουλο. Μετά το πέναλτι που δεν πήρε στο ματσάκιον με την Ξάνθη. Από τότε έχουν χάσει τον ύπνο τους οι φίλοι του στην επιτροπή. Γιατί ο Τίγρης μπήκε στα αποδυτήρια και έμπηξε τις φωνές.

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τι συνέβη στη Λάρισα με τον Σκουλά. Ούτε ότι ο Σιδηρόπουλος πήγε να νικήσει μόνος του τον Αστέρα στην Τρίπολη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ακόμα πρέπει να παίζουν τις καθυστερήσεις. Οι …εξυγιαντές του Νότου στράγγιξαν τον Αρετόπουλο. Δεν τρελαίνονται με τον Κουτσιαύτη. Συμπαθούν πιο πολύ τώρα τον Ευαγγέλου.

Όσοι δεν σφυρίζουν καλά τον ΠΑΟΚ είναι καλοί για την ΑΕΚ και το αντίστροφο. Οι λίστες δεν έχουν κλείσει. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Κάποιοι θα κριθούν. Ακόμη και οι ταγμένοι σε κάθε πλευρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ