ΕΠΟ : Ακόμη εκκρεμεί η καταγγελία για Μιραλάς

ΕΠΟ : Ακόμη εκκρεμεί η καταγγελία για Μιραλάς

Για ποιόν λόγο θα πάει στο αρχείο η υπόθεση του Βέλγου μεσοεπιθετικού για τον αγώνα της Τούμπας.

Με ρυθμούς πιο αργούς και από χελώνα προχωρούν τα πειθαρχικά όργανα στην ΕΠΟ και δικαιολογημένα η FIFA «βράζει» με τον «δικό μας άνθρωπο» Βαγγέλη Γραμμένο και ζητάει αποφάσεις εδώ και τώρα απειλώντας με Grexit.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Σκουτέρης, πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων που χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να βγάλει απόφαση στην έφεση του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τη σκυτάλη πήραν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς.

Από τις 7 Μαρτίου έχουν στα χέρια τους την καταγγελία του ΠΑΟΚ για την χειρονομία του Κέβιν Μιραλάς στους οπαδούς, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στον αγώνα της Τούμπας. Από τότε έχει περάσει ένας μήνας, η υπόθεση του αγώνα έχει εξεταστεί σε τρεις βαθμούς αλλά για την καταγγελία του «δικέφαλου» του βορρά ούτε κουβέντα!

Βέβαια, ο φορ του Ολυμπιακού θα δικαιωθεί πανηγυρικά αφού υπάρχει δεδικασμένο το οποίο οι… φωστήρες δικηγόροι της ομάδας της συμπρωτεύουσας ή δεν γνώριζαν, ή έκαναν σκόπιμα ότι δεν γνώριζαν.

Ποιο είναι αυτό; Η απαλλαγή του τερματοφύλακα της Λαμίας Νίκου Παπαδόπουλου για το επεισόδιο που είχε μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου, στις 10 Ιανουαρίου 2018, όταν είχε βρίσει οπαδό των «πράσινων» λίγο πριν ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις για την Cosmote TV.

Τότε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ είχε απαλλάξει τον Έλληνα πορτιέρο υποστηρίζοντας ότι το αδίκημα ήταν εκτός χρόνου αγώνα και δεν υφίστανται οι παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα. Ότι δηλαδή η όλη συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με τον αγώνα, είναι σαν ο παίκτης να έβγαινε έξω από το γήπεδο και να έβριζε.

Την ίδια τύχη θα έχει λοιπόν, και η καταγγελία Μιραλάς όταν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς αποφασίσουν να βγάλουν απόφαση. Η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως πανηγυρικά είχε πάει στο αρχείο και η αίτηση του ΠΑΟΚ για διαγραφή του διαιτητή του αγώνα Αλέξανδρου Αρετόπουλου. Μία αίτηση που είχε γίνει καθαρά για τα μάτια του κόσμου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ